Celeb / Híresség

Kiszel Tünde védelmébe vette Tóth Gabit

Tóth Gabi és Kiszel Tünde közös képe bejárta az internetet. Vélhetőleg ez annak is köszönhető, hogy mindkét hölgy megosztó: akadnak, akik nagyon szeretik őket, de sok támadást is kapnak. Most éppen Tünde fejtette ki a véleményét azoknak, akik gyalázkodó kommenteket hagytak a kép alatt.

 

 

 

Ahogy arról a Blikk is beszámolt, Kiszel Tünde a Tina Turner-emlékkoncerten futott össze Tóth Gabival, aki az eseményen fellépő volt. A találkozást pedig Instagram-oldalán megosztotta a követőivel is.

„Nagyon szeretem Gabit! Őstehetség, fantasztikus énekesnő, igazi energiabomba, empatikus, kedves és jószívű! Örülök, hogy végre elkészült a közös fotónk!” – írta akkor a megosztott képhez Tünde.


Azóta rengeteg komment érkezett a képhez, Tündét alig, ám Tóth Gabit annál inkább minősítgetik. Persze, Tündének sem kellett több, azonnal védelmébe vette az énekesnőt.

Megkérem azt a néhány – többnyire arc és név nélkül – kommentelőt, hogy az én oldalamon ne gyalázzanak egy olyan embert, akit én szeretek! Nem ismeritek a mondást? ‘Az vesse rá az első követ, aki bűntelen közületek!’ Mindenki söpörjön a saját háza táján! Köszönöm

– üzent Tünde mindenkinek a kommentek között.

forrás: blikk.hu




VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?