Celeb / Híresség

Világsztár lett Azahriah – videóval

A 21 éves fiú történelmi sikert könyvelhet el magának. Első európai turnéjának minden helyszínén telt ház előtt énekel. Bécs után Lengyelországban, Csehországban, Franciaországban és Angliában is megőrülnek érte. Hihetetlen sikere előtt a legnagyobb zenészek is fejet hajtanak.

 

 

 

Alaposan felforgatta Azahriah a hazai popszakmát. Kihagyhatatlan lett a repertoárból a többezer fős retro bulikon is. Egyedüli előadóként az ifjú művész tarol az idősebb korosztályokban is.

Bécsben csütörtökön teltház előtt mutatkozott be a európai klubturnéjával.

Paul Street, azaz Azahriah, azaz polgári nevén Baukó Attila valószínűleg nem szándékosan, de számtalan területen felforgatta a hazai popzenét. Felforgatta abból a szempontból, hogy
ilyen páratlan sikert még nem mutatott fel senki, mert olyat sem látott senki még ebben az alapvetően versengő szakmában, hogy majd mindenki gratulált neki! Különösen a popszakma állócsillagai lettek nagyon lelkesek, akik már letettek mindent az asztalra.

Csepregi Éva, Zalatnai Sarolta, Nagy Feró, Pataky Attila, Bódi Guszti, LL Junior mellett még Majka is dicsérte.

A retro bulik koronázatlan királya Dj Dominique, azaz Várkonyi Attila is megtapasztalta az AZI lázat.

„Egyszer csak megjelent egy új név, amit kértek az emberek, de nem egy, hanem egyszerre tízen. Azahriah” – mesélte Dj Dominique.

Mint minden rendes Dj utánanézett ki robbant be ilyen erővel a retróba, és természetesen elemezte is, hogy mi lehet a sikere.

„Egy érdekes zenével találkoztam, egy kicsi balkán, egy kicsi, roma, egy kicsi pop, egy kicsi rockandroll, tényleg minden van benne. Ami érdekesen ilyen sokféleséget takar. Nekem egyébként tetszik és nagyon sok barátomnak tetszik meg a legmegdöbbentőbb, hogy 30-as 40-es éveikben járó emberek is Azahriáht hallgatnak” – tette hozzá.

Geszi Péter is szereti a 21 éves előadó munkásságát, mert szerinte jó mintákat vett alapul a saját zenei stílusához.

A Korda György és Balázs Klári már léptek fel az ifjú tehetséggel, és egy éleslátó popbölcseletet osztott meg velünk.

„Azahriah valamit adott az embereknek, amit eddig még nem kaptak meg. Amit még nem tudtunk megadni, így már az idősebb korosztályról beszélek” – fejtegette Gyuri bácsi.

Az AZI láz folytatódik, mert a figyelmet megragadta a fiatal művész és nem ereszti.

forrás: tenyek.hu




VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?