Belföld, Celeb / Híresség

Napokon belül börtönbe vonulhat Galambos Lajos

Minden jel arra utal, hogy hosszas huzavona után hamarosan ténylegesen bevonul a börtönbe Galambos Lajos. A zenész szabadsága utolsó időszakát a nyilvánosságtól teljesen elzárkózva, a barátai és a szerettei társaságában tölti.

 

 

 

Mint ahogy arról a Blikk többször beszámolt, Galambos Lajost a bíróság 2022. december 7-én áram-, gáz- és vízlopásért jogerősen 3 év 6 havi börtönbüntetésre ítélte, amelynek letöltését 2023. február 15-én kellett volna megkezdenie a „parkettás”-nak becézett kecskeméti börtönben. A bevonulás azonban elmaradt, mivel a trombitaművész a megromlott egészségi állapota miatt kérelmezte büntetése végrehajtásának elhalasztását.

A Budaörsi Járásbíróság február 28-án elutasította ezt a kérelmet, a zenész azonban fellebbezett, ám később a másodfokon eljáró Budapest Környéki Törvényszék helybenhagyta az elsőfokú ítéletet, azaz már biztos, hogy börtönbe kell vonulnia, ami a jelek szerint hamarosan meg is történhet.

Lajcsi ugyanis hetek óta nem ad interjút, nem veszi fel a telefonját a távoli ismerősöknek, kizárólag a családtagjaival hajlandó kommunikálni. A barátok szerint ennek komoly oka van. A zenész állítólag tudja már, hogy mikor megy be, és szeretné a szabadlábon töltött utolsó napjait azokkal tölteni, akik igazán fontosak számára.

Bár a családtagjain kívül senkivel nem osztotta meg az időpontot, egyértelműen közeledik a dátum, hiszen Lajcsi viselkedése megváltozott– mondta a Borsnak egy, a neve elhallgatását kérő, az ügyre rálátással bíró informátor.

„A telefont szinte senkinek sem veszi fel, csak a gyermekeivel és a volt feleségével kommunikál, illetve egy-két régi baráttal, de senki másra nem kíváncsi. Persze, igaza is van, most egy jó darabig nem láthatja majd azokat, akiket a világon a legjobban szeret, ilyenkor az ember tényleg csak arra igyekszik koncentrálni, ami érzelmileg tölti, semmi más nem fontos” – tette hozzá a lapnak.

Az informátor azt is elárulta, hogy Lajcsi azért is igyekszik titokban tartani az új időpontot, mert nem szeretné, ha fotók jelennének meg róla a bevonulásakor.

forrás: blikk.hu




VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?