Celeb / Híresség

„A legvonzóbb társ szépsége is megfakul”: durva bejelentést tett Győzike a Beával való házasságáról

Evelin és Virág sem hagyta szó nélkül.

 

 

 

A Gáspár Győző és Gáspár Bea által alkotott páros már-már legendás. Hosszú évek óta vannak együtt töretlenül, és bár sokszor elbizonytalanodhattak volna az őket ért próbatételek miatt, mindig együtt maradtak, és mindenből győztesen jöttek ki. Bea és Győző már nem élik mozivászon előtt a magánéletüket, azonban amikre igazán büszkék, azt mégis megosztják a rajongóikkal. 

Bár sok nehézséget ki kellett állnia a kapcsolatuknak, Győző és Bea erősebb, mint  valaha. És most egy fontos évfordulóról emlékszik meg az énekes showman: kereken 31 éve már, hogy udvarolni kezdett feleségének. Akkor még talán nem is sejtették, micsoda fantasztikus szerelem lesz az övék. 


Lehet valakinek bármennyi pénze, ékszere vagy autója… Amikor eljön az idő, és a halálos ágyon fekszel, akkor csak egy igaz társra vágysz, aki melletted van, szorítja a kezed , és minden erőtökkel azért küzdőtök, hogy ne engedjétek el egymást. Ilyenkor értékeli át az ember az egész életét… Nem a külső dolgok tesznek minket boldoggá, hanem a dolgokhoz való ragaszkodás. Ha nincs bennünk nyitottság, akkor a legvonzóbb társ szépsége is megfakul, és a legörömtelibb dolgok is unalmassá válnak. Ma van 31 éve, hogy először mentem udvarolni

– írja Győző. 

E kedves sorokat persze Evelin és Virág sem hagyta szó nélkül: rögtön ki is fejezték, mennyire büszkék arra, hogy a szüleik ennyire szeretik egymást. 

forrás: metropol.hu




VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?