Celeb / Híresség

Alekosznak elege lett az őt gyalázókból: végre bevallotta, az egész karaktere egy szerep – „A Televízió a munkahelyem és Alekosz a munkaköröm”

Alekosz bizarr húzásaival immár 13 éve botránkoztatja meg a magyar embereket, ám végre bevallotta, minden amit látunk egy szerep, amit a televíziós szereplései kedvéért vesz elő.

 

 

 

Nagy Alekoszt a Való Világ negyedik szériájában ismerte meg az ország, szórakoztató karakterén pedig azonnal megakadt a nézők szeme. A görög származású celeb kezdeti sikereit követően sem kopott ki a médiából, hosszú éveken keresztül foglalkoztatták különböző csatornák, ám a csúcsot vélhetően az elmúlt időszakban sikerült elérnie.

Milliós fizetések, reklámforgatások, közönségtalálkozók, rajongók a háza előtt és még sorolhatnánk. Az egykori mulattató azonban mind ezek ellenére mostanra inkább az ország elsőszámú provokátorává vált, ez pedig alaposan változtatott a megítélésén.

A 2010 körüli rajongás mostanra kemény megosztottsággá változott, melyet az Ázsia Expressz új évada csak fokozott. Az izomceleb a kalandreality egyik főszereplőjeként tűnik fel naponta a képernyőn, ám minden mondatát követően újabb és újabb támadásokat kap a rajongóktól, amit úgy tűnik, mostanra megelégelt.

Közösségi oldalán ugyanis egy vallomással állt elő, legújabb posztjában végre elárulta, hogy az általunk ismert Alekosz csak egy szerep, melyet kizárólag a szereplései során vesz elő, neki ugyanis ez a munkája.

Közszolgálati

Tisztelt televíziót nézők.. engem követők, rajongók. Szebben nevezvén szimpatizánsok. Valamit le kell szögeznünk, mert úgylátom, sokaknál nem tiszta. Egy televíziós műsorban szerepelek – amelynek célja elsődlegesen is a szórakoztatás, és igen, esetenként bizony a megbotránkoztatás.

Magánemberként, amikor is a szabadidejüket töltik nyilván egész máshogy viselkednek – mint például munkahelyen. Nekem a Televízió a munkahelyem és Alekosz a munkaköröm. Az aki ezt nem vagy szándékosan nem akarja érteni, azzal sem itt, sempedig máshol, nincs miről beszélni.

Akinek ez nem tiszta, azzal nem vagyunk!! és soha nem is leszünk egy hullámhosszon. Viszont az aki velem tart, az üljön le, dőljön hátra, és élvezze! a ma adásba kerülő • Ázsia Expressz • történelmi adását. Aki pedig a fent leírtakat továbbrasem óhajtja érteni vélni, az kérem, ízlelgesse azt” – írta vallomásában Alekosz.

forrás: blikk.hu




VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?