Belföld, Celeb / Híresség

Visszaszállították Baracskára Lagzi Lajcsit a börtönkórházból: aggasztónak találják az állapotát

Túl van az orvosi vizsgálatokon Galambos Lajos, és már újra a baracskai börtönben várja, hogy döntsenek a sorsáról.

 

 

 

Pár napja írtuk meg, hogy mentő szállította át a mulatós sztárt a büntetés-végrehajtás berettyóújfalui központi kórházába. Már eleve betegen vonult be Baracskára, hogy megkezdje 3 év 6 hónapos büntetését, amire áram-, víz- és gázlopás miatt ítélte a bíróság. Hiába kért halasztást megromlott egészségi állapota miatt, első és másodfokon is elutasították azt, így nem volt mit tenni, be kellett mennie a rácsok mögé, ahol azonnal a gyengélkedőn helyezték el.

– A berettyóújfalui központi kórházban minden vizsgálatot elvégeztek ügyfelemen. Noha az eredményeket lezárt borítékban küldték meg az illetékeseknek, úgy értesültünk, hogy azok alátámasztják mindazt, amiért annak idején a halasztást kértük – mondta a Blikknek Lajcsi jogi képviselője, dr. Csontos Zsolt. – Vagyis a BV orvosai is látják, hogy nagy a baj ügyfelem egészségi állapotával.

A trombitaművészt már vissza is szállították Baracskára, ahol még mindig nem helyezték el a körletben, továbbra is a gyengélkedőn fekszik.

– Nagyon gyenge, mivel alig eszik valamit, mióta bekerült. Dokumentálják odabent, milyen kevés ennivalót fogyaszt: szinte érintetlenül viszik el tőle az ételeket. Nem lelki okai vannak az étvágytalanságának, ez is összefügg a betegségeivel. Véleményem szerint egyértelműen nincs abban az állapotban, hogy a büntetését meg tudja kezdeni, így nagy valószínűséggel megszakítják azt. Csak az a kérdés, hogy mikor.

forrás: blikk.hu
VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?