Celeb / Híresség

Mutatjuk a feledhetetlen pillanatokat, amikor levetkőzött Szabó Zsófi – fotók

Szabó Zsófi egész kiskorától fogva rivaldafényben van és ezt nem csak híres édesapjának köszönheti. Az elmúlt időszakban a legtöbb hír arról jelent meg, hogy új szerelme van, egy idősebb milliárdos külföldi üzletember személyében.

 

 

 

Zsófi próbálkozott már színészettel, énekesnőként is szívesen lépett volna a világot jelentő deszkákra, de végül kikötött a műsorvezetés mellett, amelyben heti szinten több alkalommal bizonyítja tehetségét.

Közösségi oldalain is nagyon aktív, napi szinten lepi meg új fotókkal, vagy sztorikkal rajongóit. A legnépszerűbb fotói mégis az egyik férfimagazinnak készültek, amelyeket Nánási Pál fotózott. Több pillanat is volt különböző műsorokban, illetve fotózásokon, amikor nem sokmindent bízott a fantáziára a csinos műsorvezető.

A FOTÓKAT IDE KATTINTVA LEHET MEGNÉZNI!

Szabó Zsófi az egyik interjúban nemrég beszélt is a fotózásokról és azokról az emberekről is akik irigységből negatív jelzőkkel illetik őt. 

@reflektoronline Szabó Zsófi a modellkedésről és a rosszindulatú kommentelőkről is beszélt. #szabózsófi #rtlhun #vallomás #modell #kritika ♬ eredeti hang – Reflektoronline.hu


forrás: reflektoronline.hu
VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?