Celeb / Híresség

Dancsó Péter is zsűrizni fog az Álarcos énekesben

Kiderült, kik lesznek majd a nyomozók az RTL új műsorában.

 

 

 

 




Nemsokára elrajtol az RTL Klub új műsora, az Álarcos énekes, amelyről egyre több információ derül ki. Nemrég bemutatták az első jelmezeket, kiderült az is, hogy Istenes Bence vezeti majd a műsort, most pedig a zsűri tagjairól is lehullott a lepel:

Csobot Adél, Sebestyén Balázs, Gáspár Laci és Dancsó Péter ülnek majd a zsűriasztalnál.

A műsorban azonban nem zsűrizni fognak, hanem „nyomozni”, épp ezért nyomozóként mutatták be őket. A dél-koreai King of Mask című műsor formátuma alapján készített énekes-táncos show lényege, hogy 12 ismert ember mérkőzik majd egymással, ám a felismerhetetlenségig el lesznek maszkírozva, még a hangjuk sem lesz felismerhető, sőt interjúkat is torzított hangon adnak majd, hogy véletlenül se derülhessen ki, ki rejtőzik a maszk alatt.




Személyükre csak akkor derül majd fény, ha kiesnek, ekkor lepleződnek le. A nyomozókra vár a feladat, hogy kitalálják, ki van a maszk alatt.

A műsorban résztvevő hírességek kilétét természetesen emiatt homály fedi, az RTL Klub sajtótájékoztatóján ketten jelentek meg közülük – egy kutya és egy krokodil -, valóban kitalálhatatlan, hogy kiket rejtenek az állatos állatok.

Istenes Bence és Csobot Adél a műsor miatt költöztek vissza Németországból Magyarországra, ahol eddig éltek Istenes műsorvezetői munkái miatt – 2018-ban ő vezette kint az X-Faktort.

 

 

 

forrás



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?