Celeb / Híresség

Nyílt levelet küldött Gáspár Győző Curtisnek, mielőtt elmegy, hogy feljelentse

Gáspár Győző nyilvános levélben üzent Széki Attilának, akit éppen feljelenteni készül a rendőrségen.

 

 

 

– Kedves Attila! A szórakoztató-ipar olyan szereplői vagyunk mind a ketten, akikre hosszú évek, évtizedek óta több százezren figyelnek folyamatosan, és ebből adódóan komoly felelősséggel járhat számos döntésünk, cselekedetünk, nyilvánosság elé tárt gondolatunk. Az, hogy én felvállaltam, mely politikai, világnézeti és sport-közösséghez szeretnék tartozni, az a saját döntésem volt, és a legelső perctől fogva tisztában voltam vele, hogy milyen kritikákat kapok majd ezért. De ezt vállaltam – kezdte üzenetét a Facebookon a showman.

– A haragos, durva kommenteket a közösségi médiában, a nekem szánt molinókat. De ezt én választottam. Mert ezen az úton akarok járni. És remélem, lesz még rengeteg meccs, ahol győzelemnek örülhetek, bármilyen beszólást is kapok majd az ellenfél szurkolóitól. Vagy akár Tőled – folytatta.

Patkánynak viszont soha senkit nem fogok nevezni a nyilvánosság előtt. És senki drogproblémáira sem utalok majd, miközben tudom, hogy ő egy szívvel-lélekkel élő édesapa, aki egyben a rossz társaságba keveredett testvéréért is aggódik. Mert tévedni, hibázni, rosszul dönteni gyarló dolog, de nem olvashatjuk senki fejére élete végéig az összes megvezekelt bűnét, miközben száz másik, sokszor rajta kívül álló dologban is helyt kell állnia

– hangsúlyozta és hozzátette: „egy életen át nem cipelhető sem az, hogy adóhatósági ügye volt, sem az, ha éveken át a legrosszabb példákat mutatta az őt követő tinédzserek tízezreinek.”

– Kedves Attila! Az év egyik legméltóságteljesebb időszakát jelenti ez a hét. Elcsendesedni, megnyugodni, a még megélhető életünkkel kicsit szembenézni érdemes órák és napok ezek, amikor az összes korábbi hibánkra visszatekintve remélhetjük azt, hogy jobb emberek leszünk majd. Ha csak kicsivel is, de valamennyivel mégis. És pedig azokkal közösen, akik még részei az életünknek, miközben a már elvesztettekre is tisztességgel gondolhatunk. És engem ez lelkesít most. Ez ad nyugalmat, erőt és hitet abban, hogy sok vicces molinó se vegye el a kedvemet attól, hogy meccsre járjak, és a magam útját járjam. Azokkal akiket szeretek – írta.

Tedd ezt Te is.

„De ne szíts gyűlöletet. Mindig elmondod, hogy az utca nevelt, nyilván tudod, milyen súlya és következményei lehetnek a valódi gyűlöletnek. Szeress. A családodat, a barátaidat, bárkit. És kívánom, fussunk össze a következő falunapon. Mosolyogva. Nevetve. Legfeljebb nem áruljuk majd el senkinek” – zárta sorait a showman.

Győzi azonban arról nem ejtett szót, hogy beteljesíti-e hétfői ígéretét, miszerint kedden személyesen bemegy a rendőrségre, ahol feljelentést tesz a „patkányozás” miatt.

A showman és a rapper csörtéje már hetek óta tart, a konfliktus hátterében pedig leginkább az áll, hogy Széki Attila szerint Győzi valójában csak úgy tesz, mintha focidrukker lenne és mindezt csak azért teszi, hogy jó színben tűnjön fel.

forrás: blikk.hu
VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?