Celeb / Híresség

Előre el van döntve, ki nyeri az X-Faktort? ByeAlex teljesen kiakadt a bundavád miatt – Itt az igazság

Budapest — Kiakadt az X-Faktor mentora, ByeAlex (35)!

 

 

 




 

A zenész a napokban a közösségi oldalán fakadt ki, ugyanis több olyan videó, komment és bejegyzés is kering az interneten, miszerint megbundázták az RTL Klub tehetségkutató műsorát. Bár a döntő meg csak most szombaton lesz, makacsul állítja több „jól értesült” kommentelő is, hogy a csatornánál már rég tudják, ki nyeri idén a műsort.

„Hagyjátok már a sok hülye kamu f*szságok osztogatását! Egy rakás hülyeség, photosopolt képek, kamubeszélgetések és infók! Például, hogy előre le van zsírozva, hogy Patrik nyeri a versenyt! JÉZUSOM! Nem bírom ezt tovább!” – írta Alex a közösségi oldalán, aki bejegyzése végén ironikusan hozzátette, ő úgy tudja, Anti bácsi lesz a nyertes, aki az első élő adásban búcsúzott a műsortól.

Megdöbbentő, hogy még ezek után is több száz kommentelő ragadott billentyűzetet, hogy leírja: szerinte igenis előre le van játszva, ki nyeri a több millió forint értékű fődíjat.

Több csoport is van a legnagyobb közösségi oldalon, amelyet a műsor rajongói hoztak létre. Az egyik ilyen zárt csoportban jelent meg egy poszt, amelynek szerzője egyenesen azt állítja, hogy egy ismerőse egy igen érdekes beszélgetést csípett el egy parkolóban, és ez alapján Zdroba Patrik (26) lesz a befutó.

„Figyelj, ezt előre tudtuk már, és Patrik nyeri meg az idén” – áll a helyesírási hibákkal teli posztban.

Az összeesküvés-elméletek ezután kaptak szárnyra, rengeteg kommentelő háborodott fel. Lapunk megkereste a csatornát, hogy mit szólnak a bundavádhoz.

– Nagyon sok teória kering már a szavazással kapcsolatosan. Ezt mindig érdekes látni, de jó érzéssel tölt el, hogy foglalkoznak a műsorral. Ezúton megnyugtatunk mindenkit, nincs még meg a győztes, hiszen erről majd a szavazók szombaton döntenek. Az első élő adáshoz képest közel másfélszer annyi szavazó nyilvánította ki a véleményét a versenyzőkkel kapcsolatban és a legutóbbi adásban több mint 750 ezer érvényes szavazat érkezett – mondta Verebély Marcell, az X-Faktor kreatív producere.

 

 

 

 

 

 

A mostani mentorok közül senki sem kívánta kommentálni az ügyet, de a Blikknek megszólalt a műsor korábbi zsűritagja, Radics Gigi (23), aki két szériában is részt vett.

– Amikor én kerültem először a mentorok közé, volt bennem egy olyan gondolat, hogy valamilyen szinten majd irányítva leszek a szerkesztők által, hogy esetleg nem biztos, hogy szabad döntésem lesz minden produkciónál, amit hallok. Aztán amikor beültem a mentorpultba, minden kétségem elszállt. Egyúttal a felelősségem is óriási lett, hiszen kizárólag magamra, a fülemre, az ízlésemre voltam hagyva, senki nem instruálta a választást – mondta a Blikknek Gigi, aki szerint ezt az is bizonyítja, hogy volt olyan döntése, amely nem tetszett a közönség egy részének.

– Én ennek ellenére kiálltam a véleményem mellett, bundáról szó sem volt. Akik megnyerték az előző évadokat, mindannyian jogosan, általunk és a közönség ízlése alapján lettek győztesek. Hogy kié lehet a fődíj, folyamatosan változik az aktuális évadok során, ezt az adott heti produkció, de az énekesek népszerűsége is befolyásolhatja – tette hozzá Gigi.

Közjegyző hitelesíti a szavazatokat

Az X-Faktort már csak azért is nehéz lenne megbundázni, mert minden élő adáson közjegyző hitelesíti a szavazatokat. A független hatósági személy jegyzőkönyvet készít, amely a későbbiekben hitelt ad annak, hogy a szavazás alatt minden szabályosan történt. A közjegyző nem a nézőtéren vagy a stábtagokkal ül a műsor alatt, hanem ott, ahol a technikusok tartózkodnak, s ahol a szavazatokat összesítik.

 

 

 

 

 

forrás



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?