Celeb / Híresség

Berki Krisztiánnak elege lett: drasztikus lépésre szánta el magát

Berki Krisztián feje felett összecsaptak a hullámok. A büntetőfékezéses ügy(ek) után a csatornája is megválik tőle, de ő nem hátrál: továbbra is kiáll a maga által korábban is hirdetett igaza mellett: ő nem büntetőfékezett. Megunta a kommentelők véleményét is, ezért letiltotta őket az Instagram-oldalán

 

 

 

 


Mint ismert, Berki Krisztián ellen a közelmúltban emelt vádat az ügyészség közúti veszélyeztetés miatt: 2018-ban büntetőfékezett egy busz előtt, amivel balesetet okozott. Ezt követően futótűzként terjedt egy videó az interneten – amelyen lapunk információja szerint Berki látható –, hogy robogóval is büntetőfékez; ezeket a képsorokat jelenleg a rendőrség vizsgálja. Tehát az izomcelebnek immár két akciójára is fény derült, ahol is közúti veszélyeztetéssel vádolják. Az egyikből tényleges bírósági ügye van, eközben Puzsér Róberttel is perben áll. A LifeTV-nél sem állnak jól a dolgai, nem tervez vele a jövőben a csatorna. Valószínűleg ezért is próbálja magát jó színben feltüntetni az elmúlt napokban. Például arról mutatott fotókat, ahogy egy bajba jutott sofőr segítségére siet.

 

Tegnapi posztjában pedig újra megfogalmazta, hogy ő nem volt hibás a balesetes sztoriban:

„Ugyanaz az ember vagyok, aki tegnap vagy tegnapelőtt, aki 3 évvel ezelőtt is voltam.

Egyértelmű, hogy a puszta létezésem, a szókimondó magatartásom, az őszinteségem nem mindenkinek tetszik (de miért is tetszene?!)…

De miért akarnának egy korábban lezárt ügyben ma bűnösnek beállítani?! Kinek állhat az érdekében pont most, amikor mindenki számára világossá vált, hogy politikusi babérokra török és jövőre indulok a választásokon?! Ki szeretné, hogy éppen most akarjanak eltiltani a közügyektől?!

Továbbra is minden tettemért vállalom a felelősséget, és mindenkit erre biztatok. A Berki nem fut el, csak előreszalad: hamarosan Te is látni fogod, hogy csak egy dolog vezérel, a szolgálat” – írta posztjában.

 

Ezek a megnyilvánulásai a jelek szerint visszafelé sültek el, mert a kommentelők megrohamozták a képeket. Aki követi Berki Krisztiánt, az tudja, hogy sok kommentre reagálni szokott, de most ezekkel az ügyeivel jócskán kiverte a biztosítékot az embereknél, így elszabadult a pokol a hozzászólásoknál. Az egykori Fradi-vezér megunta a kommentháborút, ezért egyszerűen letiltotta a kommenteket. Köszöni, nem kér a véleményekből, továbbra is kitart a saját igaza mellett.

 

 

 

 

forrás: blikk.hu



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?