Egyéb

Milyen színt látsz ennek az optikai illúziónak a közepén? A válaszod fel fogja tárni, miben vagy a legzseniálisabb!

Fókuszálj ennek az optikai illúziónak a közepére! Milyen színt érzékelsz?

 

 

 

FÓKUSZÁLJ A KÖR KÖZEPÉRE!

Az alábbi optikai illúzió egy szektorokra osztott kör. A középpontban szerencsére nem Pataky Attila található, hanem egy elmosódott terület, amit az agyunk színesként érzékelhet, bár az ábra maga monokróm. Nézd csak meg!

KÉK

A The Minds Journal értékelése alapján, ha valaki kéknek látja a kör közepét, az a perceptuális zsenialitás jele. Az ilyen emberekre a kristálytiszta látásmód jellemző, jól működnek csapatban és mindig hatékonyan teljesítenek, könnyedén hoznak meggondolt döntéseket. Ha te is kéknek érzékelted a kör közepét, minden valószínűség szerint te is azok közé tartozol, akiket környezetük megbízhatónak tekint és akikhez nehéz helyzetekben segítségért vagy tanácsért fordulnak.

PIROS

Ha számodra a kép közepén piros szín jelent meg, ez azt jelzi, hogy a logikai zsenialitás a te erősséged. Emiatt remekül megállnád a helyed vezetői pozícióban, képes vagy embereket összefogni és irányítani. Általában nagyon jól teljesítesz intelligenciateszteken, a problémamegoldás az erősséged, ezért bonyolult helyzetekben gyakran fordulnak hozzád mások segítségért.

ZÖLD

Ha a zöld színt fedezted fel a képen, ez arra utal, hogy az érzelmi intelligencia területén kiemelkedő vagy. Bőséggel van benned szenvedély és empátia, jól ismersz másokat, ezért barátaid nagyra értékelnek. Kíváncsi természetű és nyitott vagy számos dologra, a szenvedélyed pedig gyakran kalandvágyhoz vezet. Emiatt nagyon szórakoztató társaság lehetsz, amikor úgy érzed, hogy nyitottan mesélhetsz és történeteket oszthatsz meg a többiekkel, akik mindig örömmel hallgatják elbeszéléseidet.

SÁRGA

Ha sárga színtükröződéseket észleltél az illúzióban, akkor a részletekre odafigyelő zsenik közé tartozol. Jellemző rád a kiváló megfigyelőképesség, a legapróbb részleteket sem hagyod figyelmen kívül. Ha precíz, alapos munka szükséges, nincs nálad jobb a feladatra, mert ha te végzed el valamit, akkor garantáltan tökéletes lesz. Ezen precizitásod mellett gyakran művészeti tehetség és kreativitás is társul hozzád.




VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?