Celeb / Híresség

„Úristen, nem beszélünk olyanról, amire nem vagyunk büszkék!” – Demcsák Zsuzsánál kiverte a biztosítékot Berki mondata

A két híresség nemrégiben találkozott egymással, a beszélgetés során pedig egy különleges téma is felmerült.

 

 

 
 

Berki Krisztián nemrégiben baráti beszélgetést folytatott Demcsák Zsuzsával, amiből egy részletet a rajongókkal is megosztott. Berki alaposan kiborította Zsuzsát, ugyanis arról mesélt neki, hogy 30 éves koráig nem vett könyvet a kezébe.

Demcsák Zsuzsa / Fotó: RAS-Archív

“Erre ő: ‘Úristen, nem beszélünk olyanról, amire nem vagyunk büszkék!’ Zsuzsinak lehet, hogy ebben igaza van…De ettől vagyunk különbözőek” – írta Berki az Instagram-oldalán.

“Én, aki harmincéves koromig széthazudtam az életemet, mert ezt láttam a környezetemben, majd elkezdtem változtatni, formálódni, javítani, az addigi hibáimból ma már pontosan tudom, hogy azért nem tudok elesni, azért nem tudnak elgáncsolni soha, mert őszinte és önazonos az életem” – őszintén vallott viselkedéséről az izomceleb.

 

View this post on Instagram

Demcsák Zsuzsival kb 1 hónapja jókat beszélgettünk akiről mint tudjuk több nyelven beszél hihetetlen felkészült és néha még engem is elvisel maga mellett…🤣🤫 szóval beszélgettünk és említettem Neki is, hogy 30 éves koromig 1db könyvet sem fogtam a kezembe…. erre Ő: “Úr isten nem beszélünk olyanról amire nem vagyunk büszkék!” Zsuzsinak lehet, hogy ebben is igaza van….. de ettől vagyunk különbözőek…. hiszen én aki pont 30 éves koromig széthazudtam az életemet (mert ezt láttam a környezetemben) majd elkezdtem változtatni formálódni javitani addigi hibáimból ma már pontosan tudom, hogy azért nem tudok “elesni” nem tudnak “elgáncsolni” soha mert őszinte és önazonos lett az életem….. így ha büszke valamire az ember ha nem kimondja…. én ezt az utat választottam magamnak…. igen hosszú volt az út de megérte…. ma meg már egy hétre 2 könyv kevésnek bizonyult itt Olaszországban 💪🏻 remélem hamarosan Zsuzsival újra beszélgetünk majd valamelyik “büszkeségemről” #aberki

A post shared by a berki 🇭🇺 (@berkikrisztian) on

 

 

 

 

forrásVÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?