Celeb / Híresség

Majka nem érzi teljesen biztonságban magát, ezért aranyba és órákba fektet pénzt

Elmondása szerint tudatosan teszi mindezt, hogy ha egy nap úgy alakul, hogy el kell hagynia az országot, ezeket a tárgyakat magával tudja vinni.

 

 

 

A Forbes listája szerint Majka hazánk legsikeresebb sztárja, ám a szomszédságunkban zajló háború miatt nem érzi biztonságban magát, és attól tart, bármikor elveszítheti a vagyona jelentős részét. „Nem tudni, hogy mit hoz az élet. Sose lehet tudni” – fogalmazott.

Ezért úgy döntött, tudatosan olyan tárgyakba fektet pénzt, amiket bármikor magával tud vinni, ha úgy alakulnak a dolgok. Erről Kadarkai Endre Szavakon túl című YouTube-műsorában beszélt, amit a Blikk szemlézett. Hozzátette, ő azt vallja, jobb félni, mint megijedni.

„Kicsit ilyen borúsan látom ezt néha, már-már úgy érzem, hogy túl borúsan is” – kezdte a rapper. Majd azzal folytatta, többféle dolgot is vásárolt, amelyek egy nap talán kihúzhatják a bajból: „Például én vettem kis aranyakat, nyakláncot, karláncot, gyűrűt, mindenféle dolgot”.

„Csak azért, hogy ha egyszer, mondjuk el kell menni valahova és mondjuk valaki azt mondja, hogy a híd túloldalára kéne menni, de oda nem engednek át, akkor oda tudsz menni egy karlánccal, hogy figyelj, mi vagyunk itt négyen…” – fejtette ki Majka.

Mint mondta, az ingatlanokkal nem tud mit kezdeni, ha esetleg valamikor el kell hagynia az országot. „Azt gondolom, fel kell készülni minden egyes eshetőségre, például én órákba fektettem sok pénzt, amiket beteszek egy kis zsákba, és viszem. Hiszen mit kezdjek azokkal a lakásokkal, amiket itt vettem Pesten? Azokat hova viszem?” – magyarázta.

forrás: liner.hu




VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?