Celeb / Híresség

A bikinis Labancz Lilla gigantikus szilikonmelleinél már csak a félelmetesen kerek feneke látványosabb

Labancz Lilla elképesztően néz ki, ezeket a képeket mindenkinek látnia kell.

 

 

 

Ha most visszamennénk az időben nagyjából 14 évet, akkor szinte biztos, hogy mindenki kívülről fújná Labancz Lilla nevét, hiszen ő akkoriban egy nagyon felkapott celeb volt Magyarországon. Hozzátartozik az igazsághoz, hogy nem éppen a színészi képességei miatt volt annyira ismert, hanem jóval inkább a szépsége miatt – ezt az Álom.net című, sokak által rettenetesnek titulált filmben is bebizonyította a nem túl meggyőző alakításával.

Labancz Lilla pár évvel ezelőtt mondhatni eltűnt, bizonyos szempontból hátat fordított hazánknak, és Amerikában próbált szerencsét. A rajongói az Instagram oldalának köszönhetően tájékozódhatnak arról, hogy éppen mi a helyzet vele, és úgy tűnik, hogy a lehető legjobb életét éli kint, hiszen fantasztikusan néz ki és gyönyörű helyeken jár – bár sokak szerint egészen felismerhetetlen lett, tényleg nagyon átalakult a kinézete.

NEM SOKAT LEHET TUDNI ARRÓL, HOGY LABANCZ LILLA MOSTANSÁG MIVEL FOGLALATOSKODIK, ILLETVE VAN-E PÁRJA. EGYEDÜL AZ BIZTOS, HOGY EGY IGAZI BOMBÁZÓ, AKI IDŐNKÉNT EGÉSZ BEVÁLLALÓS KÉPEKET RAK KI MAGÁRÓL, AZ EMBEREKNEK PEDIG EGYBŐL LEESIK AZ ÁLLUK, AMINT MEGLÁTJÁK ŐT AKÁR BIKINIBEN, AKÁR FESZÜLŐS RUHÁBAN – LEGALÁBBIS ERRŐL ÁRULKODIK A TENGERNYI DICSÉRŐ KOMMENT A POSZTOKNÁL.

A minap újabb lenyűgöző képekkel jelentkezett Labancz Lilla, aki fürdőruhában mutatta meg a kidolgozott testét, és egyenesen megbabonázta a követőit a kinézetével. Még Győzike lánya, Gáspár Evelin is kedvelte a posztot, ami rögtön felforrósította a hangulatot, szóval az egykori színésznő/modell még mindig simán képes az ujja köré csavarni a közönséget – kíváncsian várjuk, hogy mivel jelentkezik legközelebb.

Itt lehet megtekinteni Labancz Lilla friss bikinis képeit:


Aki esetleg szeretne egy kicsit nosztalgiázni, az itt megtekintheti az Álom.net előzetesét:

forrás: promotions.hu




VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?