Celeb / Híresség, Film

Zalatnay Sarolta nagy vágya: sorozatot vagy filmet szeretne az életéből

Zalatnay Sarolta december 14-én töltötte 75. életévét, aminek alkalmából karácsonyi csillogásban úszó otthonában mesélt az elmúlt időszakáról, az ünnepekről, valamint a jövővel kapcsolatos terveiről és vágyairól.

 

 

 

Az énekesnő mesélt egyrészről a legendás, 10 éve a nappalijában felállított karácsonyfájáról, amit még az ünnepek után sem bontott le soha, igaz, ez idén kiszorult a költözés miatt a teraszra. Másrészről pedig arról, hogy az ünnepi hangulatban is mindig szán időt megemlékezni elhunyt szeretteiről egy-egy gyertya gyújtásával, legyenek azok családtagok, barátok vagy háziállatok.

Amikor a jövőről és a legnagyobb vágyairól kérdezték, több dolgot is felsorolt. Amellett, hogy rendkívül boldoggá teszi a DR BRS-sel közösen feldolgozott dalának, a Várlak még-nek az óriási sikere, a jövőben további ilyen jellegű projekteken akar dolgozni, valamint egy nagy Aréna-koncert is kilátásban van.

Még mindig szajkózom a magam régi kis mondókáját… hogy a film, az életemről szóló sorozat vagy film… remélem, az is megtörténik még ebben az életben. De jól vagyok, köszönöm, egészséges akarok lenni– válaszolta Cini a Mokka riporterének kérdésére.

forrás: blikk.hu




VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?