Celeb / Híresség

A ValóVilág sztárja elárulta, a szája és a melle után még mit szeretne „megcsináltatni” a testén – videó

Az ember sosem tökéletes önmaga számára – vallja a ValóVilág egykori játékosa, Balázs Mercédesz. Nem csoda tehát, hogy Merci is kés alá feküdt, nemrégiben mell- és szájplasztikát is végeztetett.

 

 

 

– Megműttettem a melleimet, nagyon régóta szerettem volna megtenni. Most volt rá lehetőségem, és nagyon elégedett vagyok az eredménnyel – árulta el az RTL kamerái előtt.

Elmondta azt is, hogy nem volt különösebb problémája előtte sem a kebleivel, és ha azt mondták volna, hogy élete végéig azokkal kell élnie, az sem jelentett volna különösebb traumát számára. Ugyanakkor a véleménye az, hogy ha minimálisan is zavarja valami, és lehetősége van a változtatásra, akkor abba érdemes belevágni.

– Alapjáraton megvan az egészséges önbizalmam, nincs testképzavarom, viszont az ember olyan, hogy mindig akar valamit magán javítani, és ez nálam sincs másképpen – magyarázta Merci.

Bár mostanában szerinte több negatív, mint pozitív visszajelzést kap a külsőjével kapcsolatban, mint korábban, ez sem zavarja abban, hogy további változtatásokat tervezzen a megjelenésében. Úgy gondolja, az a fontos, hogy az ember saját magával elégedett legyen. Tervben is van még nála további szépészeti beavatkozás.

Az orrát szeretné megcsináltatni, de ezzel is úgy van, mint a mellplasztikával. Ha azt mondják, hogy valamiért nem lehet, akkor elfogadja, nem érzi majd tragédiának.

forrás: blikk.hu




VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?