Celeb / Híresség

Berki Krisztián szórta a milliókat, közben albérletet sem tudtak fizetni: anyagi csődjükről vallott Mazsi

Hiába dobálózott milliókkal, anyagi gondjai voltak Berki Krisztiánnak, előfordult, hogy az albérletüket sem tudták kifizetni, kisebb lakásba kellett költözniük – mondta Berki Mazsi. A néhai celeb felesége szerint sokszor a kirakatnak szólt a házasságuk.

 

 

 

Sokszor a kirakatnak szólt a házasságuk Berki Krisztiánnal – mondta el Hajdú Péter pénteken adásba kerülő YouTube-os műsorában a néhai celeb felesége, Berki Mazsi. Mint kifejtette, a pénzszórás is ennek része volt, ugyanis Krisztián hiába szórta a milliókat, előfordult, hogy hónap végén alig tudták kifizetni az albérletüket, kisebb lakásba is kellett költözniük. 

Blikk szerint Mazsi azt is elárulta, lányuk születésekor férje megcsalta őt. Berki a halálakor egy másik lakásban tartózkodott nagyobbik gyermekével, Natival, erről volt felesége azt mondta, egy tervezett podcast miatt bérelte a celeb, aki gyakran tűnt el hosszabb időre úgy, hogy nem lehetett elérni. Hajdú Péter rákérdezett a halál pontos okára is, de Mazsi nem árulta el, hogy drog végzett-e a celebbel. Azt mondta, majd a lányai, ha szeretnének, beszélnek erről. Hozzátette, először nem akarta elhinni, hogy férje meghalt, ugyanis évekkel ezelőtt kitalálta, hogy megszervezi a saját halálát és a temetését is egy műsorban.

forrás: penzcentrum.hu




VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?