Celeb / Híresség

Kiderült, miféle munkával kereste a kenyerét Nádai Anikó a főiskolai évei alatt

Nádai Anikó a ValóVilág műsorral vált ismertté, ám azóta az egyik leghíresebb magyar műsorvezetővé nőtte ki magát. Anikó évek óta az RTL Klub csapatát erősíti és olyan műsorokat vezetett már, a Farm, a Reggeli, vagy a Házasodna a gazda.

 

 

 

 


A csinos műsorvezető azonban nem mindig a tévés pályán képzelte el magát. Anikó a bajai Eötvös József Főiskola tanárképző szakára járt, ám ekkor már magáról kellett gondoskodnia, így kénytelen volt plusz munkát vállalni, hogy diákként eltartsa magát.

Mindig is jó érzékem volt a gyerekekhez, emiatt gondoltam, hogy jól fog állni a tanár néni szerep. Ez idővel be is igazolódott. Noha visszatekintve, nem voltak könnyűek a főiskolás évek. Akkor már magamról kellett gondoskodnom, az iskola mellett kénytelen voltam állást vállalni. Osztó voltam egy pókerklubban – mesélte Anikó a Story Magazinnak.

A főiskolai gyakorlat során pedig már egy iskolában is próbára tehette magát, ám hiába szereti a gyerekeket és könnyen megtalálja a közös hangot velük, mégsem érezte, hogy ez a pálya való neki.

Első osztálytól negyedikig, a testneveléstől kezdve a matekon át a nyelvtanig mindent tanítottam, az ötödikeseknek és a hatodikosoknak magyar nyelvet és irodalmat. Szerettem tanítani, de be kell valljam, nem éreztem, hogy a helyemen vagyok. Emiatt két év után arra a döntésre jutottam, hogy halasztok. Mint utólag kiderült, végérvényesen – mondta Anikó a lapnak.

 

 

 

forrás: blikk.hu



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?