Celeb / Híresség

Megszólalt Curtis a bokszmeccsük után: ezt üzente Szegedi Fecsónak

Megszólalt a magyar rapper, miután Szegedi Fecsó elverte őt vasárnap este a ringben: gratulált az ellenfelének.

 

 

 

Tegnap harmadik alkalommal is egymásnak feszültek a celebek a Sztárbox ringjében: ezúttal az egyik legizgalmasabb meccset Curtis és Szegedi Fecsó összecsapása jelentette, akik nehézsúlyú versenyzőkként indultak neki a küzdelemnek. Már a meccs elején lehetett tudni, hogy Szegedi Fecsó sokkal felkészültebben érkezik a küzdelembe, ugyanis amíg ő heti hat napot járt le az edzőterembe, addig az ellenfele összesen hatszor volt bokszedzésen a megmérettetés előtt.

A rapper tisztában volt vele, hogy az állóképessége nem érhet fel a Fecsóéhoz, így az első másodperctől kezdve hihetetlen erővel kezdte püfölni az ellenfelét, aki viszont rendületlenül védte az ütéseket. Ahogyan azt már a meccs elején sejteni lehetett, szabályos boksz helyett inkább ketrecharcra hasonlított az összecsapás, amit végül az állóképesség döntött el, ugyanis az utolsó másodpercekben Curtis elcsúszott a ringben, miközben egy hatalmas ütést is kapott Fecsótól, ami után már nem állt fel, így Fecsó lett a meccs győztese.

Curtis a mérkőzés után az Instagram-oldalán reagált a ringbeli történésekre. A posztját azzal kezdte, hogy gratulált az ellenfelének, majd megjegyezte:

Ami bennem volt, kiadtam, most jöhet a pihenés.


A rapper hozzátette: vár még rá a Voice döntője is, ahol coachként kell helytállnia. Végül megköszönte a csapatának, hogy felkészítették a meccsre.
forrás: blikk.hu




VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?