Celeb / Híresség

Tóth Gabi botrányos fellépése napvilágot látott: a földön fetrengve ordított az énekesnő

Tóth Gabi egy régi fellépésén csámcsog most az internet, akkor még igencsak vadóc volt az énekesnő.

 

 

 

Tóth Gabi egyre többször kerül előtérbe mostanában, a nyáron robbant a hír, miszerint elválik férjétől és egyben gyermeke édesapjától Krausz Gábortól. Később az is kiderült, hogy az énekesnőnek már új párja is van, aki nem más, mint a Fricska Táncegyüttes tagja, Papp Máté Bence. Gabi azonban nem nyilatkozott eddig a szakításról és az új szerelemről, ám nemrég nyilvánosságra hozta, hogy leforgatták a klipet az új dalához, amely Átkozott nyár címet viselni. Nem kizárt, hogy a dalban felbukkannak majd részletek a sokak által botrányosnak vélt válásról. 

AZ RÉGÓTA A PÁLYÁN MOZGÓ ÉNEKESNŐ JELENLEG A SZTÁRBAN SZTÁR LESZEK! EGYIK MESTERE, A MŰSORBAN PEDIG HÉTVÉGÉRŐL HÉTVÉGÉRE MEGLEPI A TÉVÉNÉZŐKET AZ EXTRAVAGÁNS ÖLTÖZETÉVEL. EZEKET KORÁBBAN SEM VETETTE MEG, HATALMAS ENERGIÁJÁVAL PEDIG KORÁBBAN ELKÉPESZTŐ DOLGOKAT TETT A SZÍNPADON. 

Nemrég ugyanis felkapta az internet népe Tóth Gabi egyik régi fellépését, amelyre 2012-ben került sor a szegedi Árkádban. Ekkor még teljesen más stílusú dalai voltak, igazi slágernek számított az Elég volt című zenéje is. Teljesen máshogy is mozgott a színpadon, a felvételen jól látható, ahogy egy ponton levetette magát a földre, a hátára feküdt és úgy folytatta az éneklést. Ezután pedig a lábait a magasba nyújtotta. 

A szokatlan fellépést pedig egyszerűen nem értik az emberek, a Facebookon található csoportolban próbálják megfejteni, hogy ez mi is lehet. De ezenkívül a ruhája is okozott némi visszhangot, ugyanis egy amerikai zászló mintájú nadrág volt rajta, amely annyira ráfeszült, hogy minden idomát jól lehetett látni, ráadásul egy rövid felsőt párosított hozzá.

forrás: promotions.hu




VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?