Celeb / Híresség

Fordulat a tárgyalóteremben: ez derült ki Aurelio elmeállapotáról – Zokogásban tört ki az egykori VV-s

Megérkezett a Szegedi Ítélőtáblára Aurelio, akinek emberrablás miatt kell bíróság elé állnia.

 

 

 

 


Az egykori ValóVilág-nyertes idegesen érkezett a másodfokú tárgyalásra, ahol arról döntöttek, hogy helyben hagyják-e az elsőfokú ítéletet, amely letöltendő börtönbüntetés volt.

Idegesen érkezett a bíróságra a Valóvilág egykori nyertese /Fotó: Pozsonyi Zita
Idegesen érkezett a bíróságra a Valóvilág egykori nyertese /Fotó: Pozsonyi Zita

Aurelio ideges volt, látszott rajta, hogy félt attól, ami rá vár. Jogi tanácsadóival konzultált, akik próbálták jó tanácsokkal ellátni és megnyugtatni.

Aurelio a bíróságon /Fotó: Pozsonyi Zita
Aurelio a bíróságon /Fotó: Pozsonyi Zita

A sértett nem jött el a tárgyalásra.

Aurelio jogi képviselője indítványt tett a bíróságon, hogy idézzék be azokat a szakértőket, akik Aurelio elmeállapotát vizsgálták. A botrányhősről korábban készült szakértői vélemény szerint Aurelio kevert személyiségzavarban szenved, hisztérikus, paranoid, szenzitív és nárcisztikus személyiségjegyekkel rendelkezik. A védelem szerint fennáll a borderline személyiségzavar lehetősége, amely hatással lehetett a bűncselekmény elkövetésére.

Döntött a bíróság az indítvány kapcsán: helyt adott a bíróság az ügyvéd indítványainak, így szeptemberben lesz csak ítélet. Aurelio a hír hallatán zokogni kezdett, könnyebben tört ki, nem is tudja abbahagyni a sírást.

Mint azt korábban megírtuk, 2017 őszén Aureliótól egy szórakozóhelyen közel 200 ezer forintot lopott el egy régi ismerőse. A vád szerint az egykori ValóVilág-nyertes több barátjával együtt elrabolta az illetőt, hogy visszaszerezzék tőle az általa eltulajdonított pénzösszeget.

 

 

 

 

forrás: blikk.hu



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?