Celeb / Híresség

Újabb hírek érkeztek Kabát Peti állapotáról: lehet, hogy műteni kell

Kabát Peti orvosai nem zárják ki, hogy műteni kell az egykori focista lábát.

 

 

 

Mint a Blikk is megírta, az Újpest egykori gólkirálya keményen küzdött vasárnap este a Sztárbox ringjében ellenfele, Rácz Jenő ellen, aki a második menetben egy jól irányzott ütéssel padlóra küldte.

Peti a történtek ellenére büszke a teljesítményére, mert a felkészülése során is baleset érte, szilánkosra törte az ujját, még a meccsét is elnapolták, hogy gyógyult ujjal állhasson ki barátja ellen. Kabát a sérülése ellenére egy pillanatig sem torpant meg, elszántan edzett, hogy a legjobb formáját hozhassa az RTL-en élőben közvetített mérkőzés során, ahol szintén baleset érte: nemcsak, hogy eszméletét vesztette néhány másodpercre a kiütés során, de a lába is maga alá fordult.

Harminckét év alatt nem sérült a térdem, egy bokszmeccsen meg rögtön… Tudtam, hogy baj van, mert nagyon fájt. Azt mondta az orvos, ha nem ilyen erős a combizmom, akkor a keresztszalag és az oldalszalag is szakadt volna. Így „csak” a porcom sérült, folyadék van a térdemben. Most megint mágnes- és lézeres kezelésre járok, meglátjuk, hogyan reagál rá, bízom benne, hogy ezúttal sem kell műteni. Három-négy kezelés múlva fog kiderülni

– magyarázta az egykori válogatott focista.

forrás: blikk.hu




VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?