Celeb / Híresség

Tóth Andi még a melltartót is ledobta a kamera előtt, sosem volt ilyen magabiztos az énekesnő és fontos dolgot üzent

Nem hagyta szó nélkül, hogy Szabó Zsófi név szerit említette egy műsorban.

 

 

 

Egészen érdekes dolog történt nem olyan régen az online médiában: a Beköltözve Hajdú Péterhez című műsorban nemrég Szabó Zsófit látta vendégül a műsorvezető és ahogyan az már a műsorban teljesen megszokott jelenség, itt is egy idő után igen oldottá vált a hangulat. Szóba került többek között az is, hogy Zsófi hogyan birkózik meg a negatív kritikákkal, amire egészen érdekes, kifejezetten aktuális született. Sehogy. Ez persze így egy nagyon lerövidített válasz, a mélyebb mondanivalója az volt, hogy egyszerűen nem reagál a negatív pletykákra, posztokra, hozzászólásokra. Ez egy tanult viselkedésforma, ami szinte teljesen szembemegy azzal, amit az ember csinálna, de mint mondta, így tud a leginkább nyugodt maradni akkor is, hogy minden lépése a figyelem középpontjában van.

A beszélgetés közben kifejezetten kiemelte Tóth Andit és Tóth Gabit a kontextus kapcsán, mivel rájuk nagyon nagy nyomást helyez a média és mint mondta, együtt tud velük érezni. Olyannayira, hogy állítása szerint sokszor magában at kívája, hogy csak engedjék e az összes hírt és magukban próbálják lerendezni ezt, ne háborúskodjanak a firkászokkal.

Gabi nem reagált erre, Tóth Andi azonban hagyta szó nélkül a dolgot: kedves, ám határozott stílusban állt ki az igazáért és nem értett egyet Szabó Zsófival. Szerinte igenis fel kell venni a kesztyűt és nem szabad homokba dugni a fejünket, ha valaki indokolatlanul nekünk támad:

Szerintem aki követ, az pontosan tudja, hogy én szeretem megosztani azt a véleményt, hogy ha valaki támad, akkor igenis állj ki magadért! Mert ebben a szörnyű világban, amit élünk, ahol ilyen sok a rosszindulat, és ilyen erősek a támadások, úgy gondolom, rosszabb csendben maradni, és felőröl egy idő után, ha csendben maradsz, és ez téged valahol mélyen zavar

A nap végére nyilván fölösleges, de a te belső nyugalmadnak igenis jót fog tenni. Aztán a nap végére, hogy ki mit gondol, vagy kinek hisz, az tök mindegy. De neked nyugalmat fog adni az, hogy elmondtad a te részedet, és nem csöndben maradtál.

Andi a 24 óráig elérhető Instagram történet mellett egy képet is közzétett az oldalán, melyen melltartó nélkül, ártatlanul, ám annál határozottabban néz a kamerába és a kép mellett a róla kialakult véleményt elemzi:

A szépség a tökéletesség ellentéte. Az önbizalom, a magabiztosság és a kisugárzás.

Sosem tudtam mit kezdeni azzal, ha valaki nem tart szépnek. Most legyek szomorú? Mondjuk azzal sem, ha valaki annak tart. Annyiszor elmondtam már, a szépség relatív. Tele a média azzal, hogy ki hogy néz ki. Hízott, fogyott, átesett valamilyen műtéten, milyen színű lett a haja. Aztán többszázan erről beszélnek. Na ez szomorú.
Tényleg nehéz önbizalommal rendelkezni egy olyan világban, ahol tolják bele az arcodba a TÖKÉLETESSÉGET. Ami nem is létezik. És ha kilógsz belőle, nem vagy elég jó. Sosem követtem semmilyen trendet. Jól érzem magam. Ez elmondható rólad is?

Az biztos, hogy az énekesnőből árad a magabiztosság és a legutolsó fényképe is lenyűgözte a követőit: melltartó nélkül is szupernőies és önazonos azzal, amit a nyilatkozatában hangsúlyozott. Ne adj mások véleményére.


forrás: promotions.hu




VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?