Celeb / Híresség

Tóth Andi: „Sosem tudtam mit kezdeni azzal, ha valaki nem tart szépnek”

A visszavonult énekesnő elárulta, mit gondol arról, ha valaki nem tartja őt szépnek. Érzelgős posztban osztotta meg gondolatait a szépségről a közösségi oldalán.

 

 

 

Tóth Andi egy merész fotót osztott meg hétfőn az Instagram-oldalán, a bejegyzésében pedig egy fontos témát fejtegetett: a szépség fogalmáról beszélt. Elárulta, ő sosem tud mit kezdeni azzal, ha valaki nem gondolja őt szépnek, de azzal sem, ha igen.

A posztját azzal kezdte, hogy szerinte a szépség a tökéletesség ellentéte:

„Sosem tudtam mit kezdeni azzal, ha valaki nem tart szépnek. Most legyek szomorú? Mondjuk azzal sem, ha valaki annak tart” – osztotta meg gondolatait a fotó mellett, majd arról beszélt, hogy szerinte a szépség relatív, mégis mindenhol a külsőségekről beszélünk manapság…

„Tele a média azzal, ki hogy néz ki. Hízott, fogyott, átesett valamilyen műtéten, milyen színű lett a haja. Aztán több százan erről beszélnek. Na, ez szomorú. Tényleg nehéz önbizalommal rendelkezni egy olyan világban, ahol tolják bele az arcodba a tökéletességet. Ami nem is létezik. És ha kilógsz belőle, nem vagy elég jó. Sosem követtem semmilyen trendet. Jól érzem magam” – fogalmazott Andi, aki a végén a rajongóit kérdezte arról, elmondható-e mindez róluk is.


forrás: blikk.hu




VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?