Celeb / Híresség

Pumped Gabo elkotyogta, hogy a TV2 sorozatán kívül máshol is láthatjuk majd a tévében – Ja, és csajmentes december van…

Bár a vírushelyzet miatt Pumped Gabo nem élhet a szenvedélyének nem ül nyugodtan egy percig se, sőt decemberben még a csajozásról is lemondott, hogy a fejlődésre koncentrálhasson. Gabo az edzések és a zenélés mellett egyre több tévés projektben tűnik fel. Nemrég a TV2 új sorozatának előzetesében a Doktor Balatonban tűnt fel, de más csatornán is szerepelni fog saját bevallása szerint.

 

 

 




 

„Elvagyok, bár nem esik jól a bezártság. Közben dolgozgatok, lesz majd egy olyan műsor, mint anno a Pumpedék volt, de erről nem árulhatok most többet” – mondta az izomceleb, aki Instagramján meghirdette „a csajmentes decembert”, állítása szerint nagyon jót tesz neki, hogy nem a párkereséssel tölti az idejét.

 

„Eléggé leszűkültek a lehetőségek, de az tény, hogy az ember akár az Instagram bámulásával is rengeteg időt tud elpazarolni – Gabo azt is elárulta, nagyon jó viszonyt ápol Szegedi Ferenccel, azaz Fecsóval, gyakran összefutnak, sőt zenélnek is együtt – Ő tulajdonképpen a mentorom lett, egy igazi példakép, akitől sokat tanulhatok és azt hiszem számíthatok rá mindenben.”


 

 

 

 

forrás: blikk.hu



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?