Celeb / Híresség

Bíró Ica kifakadt: „Ebből nem lehet megélni!” – A Metal Lady elárulta, mennyi a nyugdíja

Hihetetlen, de nyugdíjas lett a Metal Lady! Bíró Icának a napokban állapították meg az őt a nyugellátásban megillető összeget, és ugyan az egykori modell-énekesnő elárulta, rosszabbra számított, a papíron szereplő 89 ezer forintról pontosan tudja, a mai viszonyok között ebből nem lehet megélni.

 

 

Így amíg újra beindulnak a saját projektjei, civil állást is kell vállalnia. Sőt, állásokat, ám Ica egyáltalán nem szégyelli, ha egy butikba vagy a recepciós pultba kell beülnie, mert hisz abban, hogy újra egyenesbe jönnek a dolgai, és hamarosan abból él majd, amihez igazán ért.

– Egy asztrológus nemrég azt jósolta nekem, a születésnapom után az általam indított Főnix program az én életemben is elindul. Ebben hinni akarok. Ugyan a születésnapom óta telnek a hetek, még több lábon vagyok kénytelen állni, de rengeteg tervem van – kezdte a Blikknek a tőle megszokott lendülettel és optimizmussal Bíró Ica, aki nemrég kapta meg a hivatalos értesítést a nyugdíja összegéről. – Őszintén szólva kevesebbre számítottam, de 89 ezret kapok. Mindenki tudja, ez mire elég… Maradjunk annyiban, a gondtalan, hátradőlős nyugdíjas évek még nem jönnek el, hiszen ebből nem lehet megélni.

Bíró Ica/ Fotó: Pozsonyi Zita
Bíró Ica/ Fotó: Pozsonyi Zita

Icának viszont a kiadásait fedeznie kell, mivel a Főnix programja, amely a testi-lelki-szellemi egészségről szól, még csak most indult, de rengeteg iránya van. Az egykori keresett modell – aki devizakárosultként a mai napig küzd az igazáért a kilakoltatóival szemben, és rendíthetlenül hisz az igazság győzelmében – most két civil állást is vállal, igaz, mindkettőt szívesen csinálja.

– Az egyik egy butik, ahol eladó és amolyan tanácsadó vagyok. Szeretem, mert amikor a Metál Lady Butikomat működtettem, rengeteg nőnek segíthettem. Most ugyan nem a saját üzletemben állok a pult mögött, de ugyanúgy szeretettel csinálom. Valahogy meglátom, kinek mi áll jól, és ezt el is fogadják tőlem. A másik civil állásom gyönyörű helyen van, a Teleki-Wattay-kastélyban, ahol heti több alkalommal vállalok 24 órás recepciós szolgálatot. Gyönyörű a hely, ahová a kutyusaimat is vihetem. Korábban dolgoztam már őrző-védő szolgálatban is, nem ismeretlen a 24 órás beosztás, de ez azért sokkal kellemesebb – vallotta be Ica.

– Mindenki dolgozik és mindenki pénzért, általában még nyugdíj mellett is, ezen nincs szégyellnivaló. Persze, a saját kis projektjeimet sem hanyagolom el, gőzerővel építkezem, és egyre több helyre hívnak edzést és előadást tartani.

Ica nem tagadja, ezt szereti igazán, érzi, hogy szükség van rá és azokra az ismeretekre, amelyhez a spirituális út segítette.

– Szeretném megosztani az általam tanult és tapasztalt dolgokat a test-lélek-szellem egyensúlyáról. Mindemellett szeretném erősíteni az online jelenlétem is, egy videóblogot indítanék és nekem bevált hasznos termékeket ajánlanék, hogy minél többen elérhessék a programomat – sorolta a terveit Bíró Ica. – A könyvem is kiadatnám újra, hiszem, hogy sokaknak kapaszkodót nyújthat és Metal Ladyként is „feltámadok”! A Stress együttessel kezdjük hamarosan a próbákat, akik hihetetlenül profin dolgozzák fel a régi számaimat. Egy nagyon sikeres fellépésünk már volt, de várjuk a rendszeres közös munkát. A legizgatottabb persze, én vagyok, hiszen a Metal Lady-korszak óta csak alkalmanként énekeltem, ez pedig már több évtizede volt.

forrás: blikk.huVÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?