Celeb / Híresség

Az egész ország G.w.M.-en röhög, soha nem látott módon égette be magát

Kulcsár Edina kedvese durva magyarázkodásra kényszerült.

 

 

 

Magyarország szó szerint Azahriah lázban ég, másról sem szólnak a cikkek napok óta, minthogy a fiatal titán 21 éves kora ellenére bedöntötte a legnagyobb jegyvásárlási oldalakat. Több tízezren álltak sorba online, megbénította a budapesti közlekedést, mivel a Deáktól az Aranyig kígyózott a jegyvásárlók sora és a zenész szakma sorra állást foglalt a felfoghatatlan sikerei tekintetében.

A legtöbben elismerően nyilatkoztak róla, azonban egyik pályatársa kifejezetten ellenségesen nyilatkozott róla. G.w.M. valamiért vetélytársának kiáltotta ki Azahriah-t, ami nonszensz, hiszen a két előadó stílusát nem lehet párhuzamba állítani.

Korábban Gw.M. kóstolgatta Azahriah-t és egy időpontra írták ki a koncertjeiket is, most azonban az Arénát háromszor megtöltő fiatallal úgy tűnik változás állt be a viszonyukban.

Egy rajongó figyelt fel rá, hogy mikor G.w.M. a hozzá belrkező kérdésekre válaszolt, akkor szóba került Azahriah is és megdöbbentő dolgot mesélt el a rapper. Állítólag találkoztak valamikor és sikerült elsimítani a kettőjük között lévő feszültséget. G.w.M. elmondta, hogy pozitívan csalódott Azahriában és állítólaf az egész egy félreértés eredménye volt.

A sajtó generálta és szította közöttük a feszültséget, ahogyan fogalmazott és mikor erre rájöttek, akkor nagyjából jót nevettek az egészen.

A kommentelők természetesen nem hagyták annyiban a dolgot, egyből találgatásokba kezdtek és furcsállták a békülés időzítését. Sokan megjegyezték, hogy G.w.M. az előzenekari pozícióra hajt és azért környékezte meg Azit (ahogy a fiatalok hívják), hogy neki is csurranjon cseppenjen valami az Arénás sikerekből.

Közben G.w.M.-nek is lesz egy nagykoncertje az Akváriumban és a jegyértékesítésben mint mindig, most is segít neki Kulcsár Edina. Sajnos ezt egy autóban ülve, vezetés közben tette meg, emiatt sokan neki támadtak.


forrás: promotions.hu




VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?