Celeb / Híresség

Összeverekedett Zalatnay Cini és Kiszel Tünde

A kamerák rögzítették, amikor a naptárdíva és az énekesnő összeugrott és mindketten a medencében végezték. Zalatnay Cini nem először ütött…

 

 

 

 

Hogy mi állt a cicaharc hátterében? Természetesen a hűtlenség. Zalatnay Cini ugyanis összekavart Kiszel Tünde párjával, ami egy közös vacsora során ki is derült. „A te parfümödet éreztem mosáskor!” – ordította Tünde, aki kirúgta maga alól a széket és fúriaként ugrott neki az énekesnőnek, aki persze nem hagyta magát.

Zalatnay Cini
Igen, Zalatnay Cini és Kiszel Tünde bunyója látható a képen! Fotó: YouTube

Mindez persze csak egy forgatókönyvíró elméjében született meg és végül a Holnap történt című bulvármozi képsorain elevenedett meg. A történet szerint Zalatnay összejött a balatoni alvilág fejével, akit Ihos József alakított. A románc szépséghibája csupán annyi volt, hogy a „csúcsbűnöző” a naptárdíva férje volt.

 Íme az ominózus jelenet, ami 1:07:12-nél kezdődik!

Zalatnay Cini beindította a nagy „pofonofont”

A Ripost megkereste Zalatnay Saroltát, akit arról kérdeztünk, hogy került-e már hasonló helyzetbe. Az énekesnő pedig nevetve mesélte el, hogyan intézte el azt a hölgyet, akivel annak idején félrelépett a szerelme, Csapó Gábor vízilabdázó.

Az első gondolatom az volt, hogy velem sosem történt olyasmi, mint a filmvásznon, de most eszembe jutott az egyetlen eset, amikor…

– kezdte nevetve Cini, majd belekezdett az „asztalborító” pofon történetbe. „Ha jól emlékszem, éppen egy szovjet turnéról érkeztem haza, amikor felhívott egy kiscsaj és közölte, hogy nagyon szép vagyok azon a képen, ami a franciaágyunk felett van és egyébként szeretne a barátnőm lenni. Azt hittem, rosszul hallok, de nem rendeztem jelenetet. Vagyis akkor még nem… Számonkértem Dudit, aki mindent bevallott, azt is, hogy ki a csaj” – mesélte az énekesnő, akinek nem sokkal később, remek lehetősége akadt a revansra. 

„Akkoriban a Zserbó terasza volt a törzshelyünk és egy szép nyári napon megpillantottam az említett leányzót, amint éppen a kávéját kortyolgatta. Ő is látott engem és kedélyesen üdvözölt is. Amint közelebb ért, elindítottam egy nyaklevest, ami olyan szépen sikerült, hogy nem csak a lány, de az asztalok és a székek is borultak” – számolt be az egyébként filmbe illő jelenetről Zalatnay Sarolta.

forrás: ripost.hu




VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?