Celeb / Híresség

Schumacher Vandát megharapta egy óriásteknős, kórházba kellett vinni – videó

Schumacher Vanda Zanzibárban nyaral, ahol pár napja óriás teknősökkel fotózkodott. Ám a barátkozás nem ment túl jól, a színésznő a kórházban kötött ki.

 

 

 

Ahogy arról pár napja a Blikk beszámolt, Vanda jelenleg Afrikában, Zanzibáron nyaral, ám a kiruccanása egyáltalán nem problémáktól mentes. Nemrég egy általa feltöltött videóban részletezte, hogy a négycsillagos hotel, amiben megszállt. alumúlta a várakozásait: nagy volt a piszok, ami miatt többször is szólnia kellett a menedzsernek.

Most pedig arról tájékoztatta a követőit, hogy a teknősök etetése közben az egyik állat megharapta, a seb vérzett, így jobbnak látta, ha bemegy a közeli kórházba.

– Kaptam két szurit, illetve egy doboz antibiotikumot. És valójában, tudjátok, hogy én milyen freestyle-ban tolom az életet, tehát amúgy szarnék rá, hogy érted most teknős, meg nem tudom. Maga a harapás kicsi, de vérzett nagyon sokáig, és nem lehet tudni… Amúgy a teknőstől el lehet kapni egy csomó fertőzést, illetve az elkövetkező időkben nagyon nagy projektek várnak rám, így nem akartam ezt most elb**ni – mesélte a 24 óráig elérhető Instagram-történetében

Vanda azt is elárulta, hogy több mint egy órát utazott, hogy ellássák a sérülését, ugyanis vagy nem volt nyitva az a gyógyszertár ahova ment, vagy nem lehetett olyan gyógyszert kapni, amire szüksége lett volna.

forrás: blikk.hu




VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?