Egyéb

Csak a zseni emberek ismerik fel, hol rejtőzik az aranyérme a malacperselyek között.

Mennyi idő alatt fedezzük fel az aranypénzt a sok malacpersely között a rejtélyes képes feladványban? A csúcs 6 másodperc. De vajon meg tudjuk dönteni ezt az időt?

 

 

 

A brit Raisin nevezetű befektetési összehasonlító platform hozta létre azt a vizuális feladványt, ahol egy aranypénzt kell kiszúrnunk a malacperselyek közül.

Ha már valaha is keresgéltünk apróért a táskánk mélyén, közelről ismerjük azt az érzést, milyen kihívásokkal jár ennek a vizuális feladványnak a megfejtése.

A képen számtalan malacpersely közül egyben egy aranypénz bújik meg. Célunk, hogy a lehető leggyorsabban felfedezzük ezt az érmét. A legügyesebbnek mindössze 6 másodpercig tartott a keresés, azonban az emberek átlagosan 15 másodperc alatt fejtették meg a vizuális kihívást.

Ne veszítsük el magunkat a kép apró részleteiben, ne analizáljuk túlságosan a malacperselyeket, amikor először pillantunk a vizuális feladványra. Engedjük, hogy az elménk észrevegye azt, amit keres. Ha így nem találtuk meg az aranypénzt, osztjuk fel a képet négy egyenlő részre és vizsgáljuk meg alaposan mindegyik szegletét.

MEGOLDÁS:

Még ha nem is jutottunk el a megoldásig, ne essünk kétségbe. Néhány sort feljebb megosztjuk veletek a választ. Addig is próbálkozhatunk más, hasonló feladványokkal.
Nevtelen terv 2023 05 26T210800890




VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?