Celeb / Híresség

A Kőgazdag fiatalok sztárja lefújta az esküvőjét: egy Lamborghinit vett, ahelyett, hogy a párját vette volna el

Herceg Csabi egyik pillanatról a másikra lefújta az esküvőjét. Kiderült, hogy inkább egy kocsit vett a megspórolt pénzből.

 

 

 

Kőgazdag fiatalok Herceg Csabija 20 évesen már fényűző életet él, és úgy gondolja, a lehetőségei túlmutatnak a hozzá hasonló korú fiatalok életmódján. A szintén realityszereplő párjával, Letíciával már két éve van együtt, ez idő alatt pedig úgy mutatta ki a szeretetét, hogy elhalmozta őt ajándékokkal. A névnapjára egy luxusautót vett a lánynak, illetve egy 200 milliós esküvőt sem lát lehetetlennek, hiszen a legjobbat akarja adni a kedvesének.

A szerelmesek már két éve alkotnak egy párt, a műsorban pedig az esküvőt is elkezdték szervezni, hogy minél pompásabb legyen, illetve a gyűrűket is megvették. A többi szereplő legény-és leánybúcsút szervezett a tiszteletükre, de vőlegény a semmiből furcsán kezdett viselkedni. Letícia igazi hercegnős esküvőt szeretett volna, a kedvesének azonban nem volt annyira fontos a szervezés. Csak az lebegett a szeme előtt, hogy mindenből a legdrágább legyen.

Mivel Csabi az értéktárgyakat – különösen az autókat – is ugyanolyan fontosnak tartja, közölte a szíve választottjával, hogy a lakodalomra szánt összeget inkább egy neonzöld Lamborghinire költi, emiatt napolniuk kell az esküvőt. A menyasszony teljesen kiakadt, hiszen már minden le volt beszélve.

Én ezt nem hiszem el, hogy mindig csak magaddal foglalkozol! Akkor házasodj össze a Lambod-dal!– vágta a fejéhez az évadzáró részben, aki a furcsa viselkedés miatt hűtlenségre gyanakodott a párjánál.

Csabit a 24 óráig elérhető Instagram-sztorijában G.w.M is számonkérte, hogy mégis miért mondta le a nagy napot, ezután pedig a menyasszonyának üzent.

A világon mindentől fontosabb vagy számomra, semmi nem ér fel veled. A világ összes pénzénél, autójánál, kincsénél többet ér egy hajszálad– olvasható a történetében, melyből kiderült, hogy még mindig együtt vannak.

forrás: blikk.hu




VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?