Celeb / Híresség

Ifjabb Schobert Norbi fájdalmas vallomása: „Nincs sok barátom” – Hiába a pénz és a siker?

A Farm VIP legújabb szériájának győztese arról mesélt, hogy mit jelent számára a barátság. Ifjabb Schobert Norbi azt is bevallotta, hogy neki igazából nincs sok barátja, viszont azt a keveset is nagyon megbecsüli.

 

 

 

Ifjabb Schobert Norbi a legfiatalabb versenyzőként érkezett a Farm VIP harmadik évadába, a rátermettségével és talpraesettségével azonban mégis neki sikerült elhoznia a fődíjat. Az összesen 12 millió forintos nyereményét nem költi csak úgy el, állítása szerint inkább félrerakja, hogy később befektesse. Rubint Réka és Schobert Norbi nem is lehetne büszkébb a fiukra, az aerobikedző elmondása alapján ha újrakezdhetné, akkor is ilyen értékrendre nevelné a gyerekeit.

Az ismertséggel az is együtt jár, hogy nehéz eldönteni, ki közeledik valójában őszinte szándékkal. Norbika a 24 óráig elérhető Instagram-sztorijában őszintén beszélt arról, hogy valójában nincs sok barátja.

Nekem egyébként nincs sok barátom, haverból van több, de az a pár barát olyan, akikre bármikor számíthatok! Szerintem azt az embert hívhatjuk már barátnak, aki a számodra nehéz időszakokban is felkeres, ott van melletted. Vagy például bármikor, amikor felhívod, ugyanúgy folytatjátok a beszélgetést, ahol régen abbahagytátok, és tudod, ha bármi van, neki elmondhatsz bármit és mindig ott lesz! Ugyanígy fordítva!– fejtette ki a fiatal fiú.

forrás: blikk.hu




VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?