Egyéb

Szélesebb hotelfolyosókat és erősebb hotelágyakat szeretne egy plus size influenszer

Szélesebb hotelfolyosókat és lifteket, magasabb vécéket, erősebb ágyakat és XL méretű törölközőket szeretne a hotelekbe egy plus size influenszer, és életmódtanácsadó, aki korábban már a szélesebb repülőgépülésekért is felszólalt – írja a Daily Mail.

 

 

 

Jaelynn Chaney úgy véli, a jövő hotelfolyosóit sokkal szélesebbre kellene tervezni, a jelenlegieket pedig nem ártana kibővíteni, hogy az átlagosnál szélesebb testalkatú vendégek is át tudjanak slisszolni rajtuk. Emellett azt javasolja, hogy alakítsanak ki olyan zuhanyzókat, amiket a méretesebb emberek is könnyen használni tudnak, legyen kapaszkodó a medencében és a nagyobb ülő alkalmatosságokon.

@jaebaeofficial 🏨 Embracing Inclusivity in Hospitality 🌟 Creating a space where every guest feels valued and comfortable is essential. Size-inclusive hotel amenities are more than just accommodations – they're a statement of respect for diverse needs and body types. ⁣⁣ ⁣⁣ From spacious chairs to thoughtful bathroom facilities, every detail matters. Elevators, pool areas, and dining spaces should be designed to ensure ease of movement and relaxation. Let's make travel truly accessible and welcoming for travelers of all sizes and abilities. 💙⁣⁣ •⁣⁣ •⁣⁣ •⁣⁣ #InclusiveHospitality #TravelWithComfort #RespectAndDiversity #PlusSizeTravel #PlusSizeFriendly #InclusiveTravel #AccessibleTravel #SizeFriendly #TravelInclusivity #Fyp ♬ Good Vibes – Rerewrpd

forrás




VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?