Belföld, Egyéb

Egy rendkívül érdekes írás – aki teheti ossza!

Rendkívül érdekes írás, amit változtatás nélkül adunk közzé. Íme:

 

Mindent tudtunk, és tudunk előre. Csak gondolkozni kell hozzá kicsit. Sorban:
– Senki se higgye, hogy a Hír TV visszafoglalásával “csak” az a baj, hogy elvettek tőlünk. Nézzük a hogyan, hogy fél nap alatt lezavarták az egészet, délután már az ő műsoraik voltak. Az az üzenete, hogy

“LÁTJÁTOK EMBEREK, ERRE IS KEPÉSEK VAGYUNK, SENKI SINCS BIZTONSÁGBAN! MINDENKIT MEG TUDUNK VENNI, VAGY, HA NEM, AKKOR MEGFENYEGETNI! NEM, HOGY EGY KÁLMÁN OLGÁVAL VAGY AZ ÖSSZES ELLENZÉKI PARTTAL EL TUDUNK BÁNNI, DE EGY SIMICSKA IS A TENYERÜNKBŐL ESZIK, HA ÚGY AKARJUK. TI IS ABBÓL FOGTOK.”

Következő lépés az, hogy elviszik, akinek nagy a pofája. Na persze nem direktben azért visznek senkit, mert túl sokat beszélt, hanem kamu-okokból, koholt vádakkal. Erre valók a Stop Sorosba fű alatt beleírt Közigazgatási Bíróságok, amelyek a diktatúra maszek bíróságai.

 

 

 

 

 

 

 

 

– Senki se higgye, hogy Gazsi gyerek puszta úri huncutságból hittérit és kebelezi be a kis egyházakat. Senki se higgye el, hogy a kis egyházak önként és dalolva adjak át a gyülekezetet Gazsinak. A diktatúrának KELL a vallás, különösen, ha keresztény diktatúrát épít. A vallás politikába keverése CSAK fasiszta lehet! Soha semmi más. O.V.-nak kell a demokrácia álarca (meg). = Ő nem kiálthatja ki önmagát szektavezérnek, az átlátszó lenne a külföld fele. Erre kell Gazsi. Következő lépés: ATV-ben a Vidám Vasárnap helyett Gazsi lesz. Eljön az az idő, amikor az lesz a keresztény, aki nekik behódol. Mindenki más: üldözött.
– Senki se higgye, hogy a hajléktalanokat TÉNYLEG börtönbe viszik, ahogy a hírekben olvasható. NINCS elég börtön. Az üzenet a fontos, értsük meg:

“BÁRKIT BEVIHETÜNK, LECSUKHATUNK, HA ÚGY AKARJUK, ES BÁRKINEK ELVIHETJÜK A LAKÁSÁT. NINCS TARTOZÁSOD EGYÁLTALÁN? DEHOGYISNEM, MAX NEM TUDTAD!”

(Vannak ilyen kilakoltatottak is, nem kevesen). Következő lépés: jön az ősz, a tél. A hajléktalanokról SOHA nem derül ki, hova lettek. SOHA. Mindenki gondolja tovább.
– Senki ne higgye, hogy pont most jut eszébe az E-On-nak váratlanul meglátogatnia minket a hálózat ellenőrzése céljából. Lófaszt. POFAVIZIT.
– Senki ne higgye, hogy Orbán nem Putyin embere, mert az ő MAGA a háttérhatalom. Lebombázta Szíriát, nekiment Ukrajnának, mert retteg az őt körülvevő demokratikus államoktól. Neki diktatúra kell a Kelet-Európai országokban is, ha bekesen, azaz Orbán populista szövegével megvezetve az embereket, ha nem bekesen. Senki ne higgye, hogy az EU nem Putyin tányérjából eszik. Azt se higgye senki, hogy Trump Putyin felett van, mert pont, hogy alatta. Következő lépés: OV Putyin Európai helytartója, es CSAK ov. Gondoljuk tovább. Nem teljesen tökmindegy Putyinnak kik lakjak Magyarországot? Vagy, hogy milyen jogi paragrafusokkal akarsz rendszert váltani? Súgok: összeszarja. Ha a seggünkön ülünk vagy így, vagy úgy de kiürül az ország és azt veszed eszre, hogy minden 2. ember oroszul beszel a villamoson.

 

 

 

 

– Senki se higgye azt, hogy NEM Putyin vagy Erdogan diktatúrájának a lepéseit követjük szép sorban. Aki kíváncsi arra, mi lesz nálunk es mikor, NE a politikai bulvár újságokból tájékozódjon, és kommentelések helyett hírek keresésére, GONDOLKOZÁSRA használja a netet. Le kellene szokni arról, hogy csak a címeket olvassuk, mert nem elég. Aki meg most is lusta, hogy sürgősen pótolja a történelmi hiányosságait, mert nyilván 20 évvel később nem emlékezünk túl sok mindenre, az menjen és pótolja! A diktatúrák elve MINDIG ugyanaz. Ha van hozzá egy ostoba, mindenre legyintő, elvtelen, tájékozódni lusta, 3 mondatnál többet értelmezni nem képes nép, akkor igen. Következő lépés: a) összefogás. b) megdöglünk. Igen, nem csak a Fidesz szavazóknak lesz szar, nem ok fogjak megenni, amit főztek, mert MI A SZART CSINÁLT EZ ALATT 7 MILLIÓ NEM A REZSIMRE szavazó ember és mit csinál most??? Emlékszünk arra, amikor a II. világháborúban önként mentek deportálásra az elfásult emberek a gyerekeikkel együtt? Megvan a jelenet, ahogy állnak sorban több tízezren és senki nem csinál semmit? Pedig az őket körülvevő tisztek csak pár százan voltak…. EZT AKARJUK? Merthogy az agymosásunk módszere UGYANAZ, mint akkor!!! Ha nem fontos neked a másik ember, akkor legyen fontos a gyereked, vagy az országod b@zdmeg neked ott a fotelben, aki férfi létedre azt hajtogatod röhögve a híreken, hogy ÚGYSE!!! Büszke vagy magadra? FÉRFI VAGY? Meg a többi, aki picsog, hogy “denekemdoooogoznikell!” Ember van fogalmad, mi történik, ha SENKI nem veszi fel a munkát csak 3 napig??? A rendszernek dolgozol tüntetés helyett? Mészáros strandjai valamelyikére is elmész nyaralni,mi, csak mert az van közelebb???? Nincs 3000 Ft-od, hogy felmenj Pestre? Akkor kérj kölcsön! Fogadok, ha kajára kéne megtenned, ez meg itt az ORSZÁGOD! Na ugye. Utóirat: a képen az internetdó elleni tüntetés. Nem azért voltunk ennyien, mert az internet az egyetlen, amire mozdulunk. Hanem azért, mert akkor meg nem használta a rezsim az agymosás minden eszközét arra, hogy visszanyomjon minket a fotelbe. A JÓ K..VA ÉLETBE MÁR! Mentsétek le ezt, mert el fog tűnni a profilom, borítékolom. (Ausztriából megyek HAZA, ha mozdulunk végre. Ezert nincs ékezetem. Aki fel tudja ékezetezni, az küldje át privátban, megköszönöm.)

Osszad. Gyerünk!!! Thor.

 

 

forrás: olkt.hu



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?