Celeb / Híresség

Tóth Gabi pontokba szedte, miért retteg a balatoni nyaralástól

Ha tűkön ülsz, hogy megtudd, hova megy nyaralni „a Krauszommal” és „Hannikámmal” Tóth Gabi, akkor örömmel közöljük, hogy az énekesnő mindezt hosszasan kifejtette a csalad.hu-n vezetett blogjában.

 

 

Legnagyobb meglepetésre az énekesnő és családja itthon marad:

„Szóval képzeljétek, először megyünk nyaralni Hannikámmal, és úgy várom, mint anno a mikulást… és egyben úgy félek tőle – hogy a példámnál maradjak –, mint a krampusztól. Biztos azt gondoljátok, hogy az alábbi sorokban majd hosszasan részletezem, milyen tengerparti, pálmafás csodanyaralást terveztünk, de azt várhatjátok!”

Nem, a magyarságát mostanában egyre mélyebben megélő énekesnő a Balatonra készül, és először viszi magával kislányát, az egyéves Hannarózát is. Mindezt ő maga így fogalmazta meg:

„A Krauszommal ugyanis úgy döntöttünk, hogy a család a Balatonra megy nyaralni. Nekem a legszebb hely a világon, és számomra a legnagyobb öröm, ha Hanninak meg tudom majd mutatni gyermekkorom legcsodásabb emlékeinek helyszíneit. „

Majd kifejti, hogy fiatal édesanyaként mitől félti a gyerekét már jó előre a Balaton mellett:

„Már gondolatban látom a kérdőjelet sokatok arcán, hogy „akkor mitől fél már megint ez a Tóth Gabi, hiszen a Balaton aztán tényleg a saját közege?” Elmondom, miért vagyok mégis egy kicsit ideges a nyaralás miatt.

Először is ott van ugyebár a víz.”

Ezenkívül még:

  • bogarak=darazsak (sic!)
  • UV-sugárzás

Ha érdekel a teljes bejegyzés, amiből mindezen kívül még az is kiderül, hogy mi zümmög mostanában az énekesnő fejében, ide kattintva olvashatod el.

forrás: noizz.hu



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?