Egyéb

Hol bujkál a kivi a képen? Csak az igazi zsenik veszik észre gyorsan!

Nem egyszerű megszabadulni a megszokott gondolkodási sémáinktól. De ennek a rejtvénynek a megfejtéséhez, és hogy kiszúrjuk a kivit a többi gyümölcs és zöldség között, el kell térnünk a szokásos nézőpontunktól.

 

 

 

A rejtélyes képes feladványok többnyire igen szórakoztatóak, még akkor is, ha néha inkább frusztrációt érzünk, mert nem találjuk a választ.

A kivi ízletes gyümölcs, de nem annyira feltűnő megjelenésű, kivéve, ha kettévágják. Kicsi, barna, gömbölyű és szőrös héja könnyen elvegyül a sokkal szembetűnőbb, élénk színű gyümölcsök és zöldségek között. Pont ezért van az, hogy nehéz észrevenni, hol lapul a kivi a zöldség- és gyümölcsárusnál.

Ha gondosan átvizsgáltuk a rejtélyes képet, és mégsem találtuk meg a kivit a többi zöldség és gyümölcs között, érdemes új szemszögből nézni a dolgot. A kivi nemcsak egy zöld belsejű gyümölcsöt takar. Egy új-zélandi madár is ezen a néven ismert, ami a gyümölcsre emlékeztet kicsi és barna megjelenésével. Segítünk egy kicsit: ebben az esetben a madarat kell megtalálni, nem a gyümölcsöt. Ha még így sem vagyunk sikeresek a keresésben, pár sorral feljebb megosztjuk a választ.

Nevtelen terv 2023 04 14T144618684




VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?