Egyéb

Várkonyi Andrea és Mészáros Lőrinc nyaralni mentek: nézze meg, hogyan romantikáznak! – fotó

Elutazott Várkonyi Andrea és Mészáros Lőrinc!

 

 

 

 


Az üzletember és a tévés az ugytudjuk.hu információi szerint Olaszországba repültek. A lap egyik olvasója pedig fotót is küldött a párról.

Várkonyi Andreát és Mészáros Lőrincet Dél-Olaszországban, Amalfiban kapták lencsevégre csütörtök este: a képen meghitten sétálgatták a mediterrán város egyik utcájában.

Várkonyi Andrea és Mészáros Lőrinc Dél-Olaszországban nyaralnak / Fotó: ugytudjuk.hu

 

A vállalkozó és párja feltehetőleg magángéppel érkezhettek az országba. Az ugytudjuk.hu a 24.hu információi alapján azt írja, hogy a Mészáros Lőrinc által is gyakran igénybe vett OE-LEM lajstromjelű magánrepülőgép itt találkozhatott a magyar gazdasági és politikai személyek körében is nagy sikernek örvendő, jelenleg a Földközi-tengeren hajózó jachttal, a Lady Mrd-vel. A magánrepülő a franciaországi Nizzából repülhetett Nápolya, ahol a jacht már napok óta a nyílt vízen várakozott.

A Blikk is beszámolt róla, hogy Mészáros Lőrinc nemrégiben egy interjúban elmondta, agyon boldogok a párjával. Bár az utóbbi időben hatalmas médiafigyelmet váltott ki Várkonyi Andreával való kapcsolata, állítása szerint Andival nagyon boldogok, sőt, hamarosan az esküvőt is megejtik. Ami pedig Mészáros Lőrinc külsejét illeti, korábban is hallani lehetett, hogy amióta összejött Várkonyi Andreával, szemlátomást megfiatalodott, odafigyel a külsejére, lefogyott, illetve a gardróbját is frissítette. Az üzletember új külsejéről a linkre kattintva olvashat bővebben.

 

 

 

 

 

forrás: blikk.hu



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?