Celeb / Híresség

Minél fényűzőbb, annál jobb: a TV2 sztárja 200 milliós luxusesküvőt tervez – videó

Herceg Csabi és menyasszonya, Letícia minél fényűzőbb, minél pompásabb esküvőt szeretne. A 20 éves fiú több száz milliós ceremóniát tervez a párjának, illetve egy százmilliós luxusautót is venni akar neki.

 

 

 

A Kőgazdag fiatalok szereplői között van Herceg Csabi is, aki korábban bevallotta, hogy nem tudja elképzelni, hogyan él egy átlagember, de nem is akarja, hiszen a lehetőségei túlmutatnak a maga korabeli fiatalok életmódján. Állítása szerint ha valaki azt mondaná neki, hogy 200 ezer forintból kell megélnie havonta, kinevetné. Neki az nem menne, mivel az ötszörösét tankolja el egy hónap alatt. A szintén realityszereplő párjával, Letíciával már két éve van együtt, ez idő alatt pedig úgy mutatta ki a szeretetét, hogy elhalmozta őt ajándékokkal.

„A kártyát jobban szeretem, mint a készpénzt, mert annyi kápét nem tudok magammal vinni, amennyi nekem egy napra elég lenne” – nyilatkozta a Borsnak Csabi. A szerelmesek kapcsolata erősebb, mint valaha, így készen állnak a következő lépésre is.

„Nagyon családcentrikus vagyok egyébként. Mivel a páromnak vágya egy nagy esküvő, megszervezem neki. Van annyi fölösleges pénzem, hogy megcsináljam érte. Természetesen csakis külföldre szervezzük, egy hegyoldalba, ahol nem mindennapi a kilátás. Nekem nagyon fontos, hogy összeházasodjunk és összekössük az életünket, csak még nem gondolkoztam ezen annyira sokat” – vallotta be a 20 éves fiú, aki nászajándékként egy százmilliós autót akar venni a kedvesének, hiszen nemrég lett jogosítványa.

A Kőgazdag fiatalok tegnapi adásában Filippel beszélték meg a nagy nap szervezésének részleteit, Letícia pedig leszögezte, hogy hercegnős esküvőt akar.

Minél nagyobbat, minél fényűzőbbet akarok, hiszen ez lesz életem legszebb napja és nyilván adjuk meg a módját! – lelkesedett a menyasszony, majd a férje megérdeklődte, mennyibe kerülne egy ilyen egyedi luxusesküvő. Filip erre azt válaszolta, hogy ha mindenből a legjobb, akkor 200 millió forint körül jönnének ki a költségek, de ebben a sztárfellépő még nincs benne. Csabi rábólintott, jelezve, hogy annyi simán belefér nekik.

forrás: blikk.hu




VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?