Celeb / Híresség

Győzike elárulta, öngyilkossági kísérlete is volt

Gáspár Győző elismerte, a tavalyi Ázsia Expressz előtt sokat volt a zárt osztályon, és korábban öngyilkossági kísérlete is volt.

 

 

 

Győzike a sok siker ellenére nem egy nehéz időszakon esett át, többek között édesanyja halála is megrázta. Nagyon szerette az édesanyját, közel álltak egymáshoz, de az élet ideje korán elválasztotta őket egymástól.

Emellett számtalan olyan dolog történt, ami csak még mélyebbre vitte Győzikét. Kisebb csoda, hogy ilyen állapotban van, mert ehhez nem kevés segítség és lelki erő kellett, ám a nehezén talán már túl van.

Jelenleg Dubajban nyaral a családjával, és láthatóan remekül érzik magukat a sivatagi környezetben. Ezek azok a pillanatok, melyek feltölthetik Győzikét, ám nem mindig volt ez így, és a hot! magazin kérdésére elárulta, voltak nagyon necces pillanatai is.

„Lejárattak. És igen, az Ázsia Expressz előtt sokat voltam zárt osztályon. Voltak gyógyszer-túladagolásaim, volt öngyilkossági kísérletem, személyiségi zavarom. De több héten keresztül olyan intézetben voltam, ami rendbe tett.” – mesélte Győzike.

Gáspár Bea is megszólalt az interjúban: „Amikor mentünk az Ázsia Expresszbe, akkor nem voltunk jól egymással. Rengeteget dolgozunk együtt, mindent együtt csinálunk, Győző sokszor jön velem főzni, zsűrizni, és besokalltunk. De az a műsor jót tett nekünk. Bár féltünk tőle, úgy jöttünk vissza, hogy rendbe tudtuk hozni a kapcsolatunkat.” – idézte Beát a Bors.

Amennyiben úgy érzi, segítségre van szüksége, hívja a 116-123, vagy a 06 80 820 111-es ingyenes számot, ahol a krízishelyzetben lévőket segítők nyújthatnak támogatást önnek.

forrás: liner.hu




VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?