Egyéb

Valóban nagyon figyelmesnek kell lennünk, hogy észrevegyük a hibát a képen.

A kertészkedő nőt ábrázoló képen négy tévedés is felfedezhető. Azonban csak az igazán részletekre figyelők veszik észre mindegyiket. A többség csupán két hibát észlel az eldugott bakik közül.

 

 

 

A rejtett tárgyakat tartalmazó képek mellett sokan odavannak azon feladványokért, ahol a képen lévő hibákat kell keresgélnünk. Ezek között az egyik legkifinomultabb az volt, amelyben meg kellett határoznunk, melyik születésnapi meglepetés nem hozott örömöt a képen szereplő nőnek.

De még ennél is nagyobb kihívást jelent az ötvenes évek stílusát idéző, kertészkedő nőt ábrázoló festmény, ahol nem kevesebb, mint négy bakit kell felfedeznünk.

Hol vannak a hibák a képen?

Egy kis segítségként eláruljuk, hogy az egyik hiba a bokrok közt rejtőzik, és egy olyan állatról van szó, amelynek nincs helye egy kertvárosi udvaron. A kertészkedő nő közvetlen közelében pedig két bakit is felfedezhetünk. A negyedik hibát a kép hátsó területén, a bicikli közelében találhatjuk meg.

Amennyiben ebből sem tudtuk kideríteni, mi az, ami nem kerek a képen, néhány sorral fentebb bemutatjuk a helyes választ.

hibamegoldaskerteszkedono




VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?