Celeb / Híresség

Micsoda? Az a hír terjed, Pumped Gabo meghalt

Pumped Gabo pár napja tette közzé, hogy egy kis időre visszavonul a közösségi médiától, ugyanis csendre és nyugalomra van szüksége. Az influenszer össze is csomagolt és elutazott egy erdei kisházba, azonban egy oldalon a halálhírét kezdték terjeszteni. Gabo most tisztázta, hogy nagyon is él.

 

 

 

Ennyit a visszavonulásról? A Blikk is megírta, hogy Pumped Gabo néhány napja osztotta meg a követőivel, hogy egy kis csendre, természetre és nyugalomra vágyik, ezért visszavonul a közösségi médiától. Az influenszer kijelentése megdöbbentette a rajongóit, hiszen már hozzászoktak, hogy kedvencük nap mint nap posztol, és megmutatja, miként telik egy-egy napja. Gabo el is utazott egy erdei kisházba, hogy feltöltődhessen, közben viszont egy Facebook-csoportban már azt kezdték el terjeszteni róla, hogy meghalt.

Az izomceleb most a 24 óráig elérhető Instagram-sztorijában reagált az álhírre, majd bejelentette: valójában nem vonult vissza teljesen és hamarosan újabb bulikban fog Dj-ként fellépni.

Gyerekek, meghaltam, de már egy kicsit jobban vagyok. Köszönöm szépen mindenkinek, aki aggódik értem. Egyébként nem visszavonultam, meg nem haltam meg, csak már Pestből elegem lett… Viszont itt olyan hangosan tudom hallgatni a zenét, hogy közben táncra tudok perdülni

– vallotta be, igazából miért pakolt össze és utazott el a fővárosból.

forrás: blikk.hu




VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?