Kvíz

Csak a legélesebb elmék találják ki, ki lehet a nő valódi házastársa.

Ahhoz, hogy felfedezzük azt a finom részletet, ami alapján eldönthetjük, melyik férfi a nő férje, igazi detektívnek kell lennünk. Ráadásul csak 10 másodperc áll rendelkezésünkre.

 

 

 

A detektív jellegű feladatok az internetes fejtörők között a legérdekesebbek. Már olyan kihívásokkal is szembesültünk, mint hogy melyik leves lehetett megmérgezve, vagy hogy döntsük el, a szakácsnő vagy a kertész volt-e a bűnös.

Most arra a kérdésre kell választ találnunk, hogy a gazdag, barna hajú nő közül melyik férfi az igazi párja. A nő jobb oldalán áll egy tetoválásokkal díszített, őszülő halántékú, lázadó kinézetű férfi, míg a bal oldalán egy szürke pulóverben lévő urat látunk. De vajon melyikük lehet a férj?

Nevtelen terv 2023 03 13T200231072

Mindkét férfi mély elragadtatással és csodálattal néz a gyönyörű, barna hajú nőre. Az egyikük, aki a nő egyik oldalán áll, egy átlagos, megbízható külsejű jófiúnak tűnik, míg a másik oldalon egy tetovált, trikós, hosszú hajú, tipikus nőcsábász áll. A kérdés adott: melyikük lehet a barna hajú nő férje?

A válasz megfejtéséhez nem a két férfi közötti különbségeket kell figyelembe vennünk, hanem a nőt kell középpontba állítanunk. A kulcsa a rejtélynek a nő zsebeiben keresendő. Amennyiben még mindig nem látod a megoldást, olvass tovább, és felfedjük a választ: melyik férfi az igazi férj?

MEGOLDÁS:

Nevtelen terv 2023 03 13T200309672

A titok tehát lelepleződött! A nő telefonja volt a kulcs az egész rejtélyhez. Azon a kijelzőn látható fotó alapján, ahol a tetovált, hosszú hajú férfi szerepel, kiderült, hogy ő a barna hajú nő férje. Ha tehát jobban figyeltél a részletekre és a telefonra, akkor megfejtetted a rejtélyt!
VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?