Celeb / Híresség

Hová tűnt Herceg Erika? Hónapok óta nem hallani az énekesnőről

Herceg Erikát, az X-Faktor legutóbbi szezonjának női mentorát már senkinek nem kell bemutatni. A gyönyörű énekesnő Ukrajnában és Oroszországban már hosszú évek óta sztár volt, mire a magyar közönség is megismerte, de tett róla, hogy egyhamar ne is vesszen ki az itthoni köztudatból.

 

 

 

A VIA Gra együttes egykori tagja az X-Faktor körüli időkben rendszeresen posztolt az Instagram-oldalára, és TikTokon is rengeteg követőt gyűjtött össze tartalmaival, azonban ahogy a műsor véget ért, a posztok is elkezdtek elmaradozni, mára pedig alig lehet tudni valamit róla.

@erikaherceg.official

Filter top💪🏻😂🤪

♬ Not Your Barbie Girl #フリーズチャレンジ – Ava Max

Erika május 13-án posztolt utoljára az Instagramra, TikTokra pedig július közepén, így joggal merül fel a kérdés, hogy vajon hová tűnhetett, esetleg az országot is elhagyta-e már, hogy nem köti ide a tehetségkutató.

@

♬ –

Az igazán szemfülesek azonban észrevehették, hogy az énekesnő bár nem posztol, de továbbra is Magyarországon tölti az idejét, ugyanis szerepel a Madách Színház SIX című koncertmusicaljében, olyan énekesnők és színésznők mellett, mint Horányi Juli, Muri Enikő, Singh Viki, Kardffy Aisha, Peller Anna és Hien.

Ez alapján pedig talán már csak idő kérdése, hogy Erika visszatérjen a közösségi médiába is a hosszú szünet után.

forrás: noizz.hu




VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?