Celeb / Híresség

22 év után is kísérti: Zámbó Jimmy egyszer fegyvert rántott Pataky Attilára

A magyar popzene királya, Zámbó Jimmy közel 20 éve hunyt el, ám egy régi történet most ismét felelevenítésre került: 22 évvel ezelőtt fegyvert fogott Pataky Attilára.

 

 

 




 

A hajmeresztő esetről Lagzi Lajcsi mesélt Hajdú Péter Life TV-n futó műsorában. A történet egész 1998-ig nyúlik vissza, amikor a TV2 az első születésnapját ünnepelte, és szóba jött egy ötlet: Lajcsi szervezzen Dáridó-turnét. Ebbe a trombitaművész bele is ment, és két nem akármilyen társat választott maga mellé, személy szerint Pataky Attilát és Zámbó Jimmyt.

Pataky a rock királya, Jimmy a pop királya és Lajcsi pedig a mulatós zene királya volt, így hát a turné neve nem is lehetett volna más mint a Három Királyok. A fellépéseknek mindig megvolt a már megszokott sorrendje, mindig Jimmy zárta a fellépéseket. A turné azonban Miskolchoz is elérkezett, ami Pataky Attila szülővárosa, és a mai napig nagyon fontos értéket képvisel az életében. Emiatt pedig azt szerette volna, ha a miskolci állomást ő zárhatta volna le.

 

 

 

Lajcsinak tetszett is az ötlet, azonnal bele is egyezett, Jimmy viszont már nem annyira. Olyannyira nem, hogy pisztolyt rántott Patakyra – emlékezett vissza a mulatós királya.

Bors megkereste az érintett Patakyt is, aki szűkszavúan ugyan, de helyeselt arra, amit Lajcsi mondott: ,,Nyugodjon békében, remélem, a következő életében lesz alkalma jóvá tenni az ügyes-bajos dolgait. Voltak furcsaságai, akár a fegyverével kapcsolatban is, amivel mindig összevissza hadonászott. De ő már csak ilyen volt. Úgy volt, ahogy Lajcsi felidézte, de nem szeretnék ennél többet mondani” – nyilatkozta az Edda frontembere.

 

 

 

forrás: blikk.hu



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?