Belföld, Celeb / Híresség, Hírek

Hajdú Pétert is elküldik a LifeTV-től, már meg is van az utódja

A TV2 Csoport elnökének, Vaszily Miklósnak tanácsadójaként folytatja Hajdú Péter.

 

 

A Life TV-t és az Ozone TV-t működtető társaságnál való csoportos létszámleépítésről elsőként számolt be a a Blikk. Mint megírtuk, a Hajdú Péter vezette Media Vivantis Zrt.-t is elérte a kormányközeli médiában zajló költségcsökkentés és átszervezés, és már meg is kezdődtek a leépítések. Kiderült: Hajdú Péter is távozik a csatornától.

A TV2 Csoport elnökének, Vaszily Miklósnak tanácsadójaként folytatja Hajdú Péter. Ezt maga Hajdú Péter osztotta meg a közösségi oldalán.

Ezzel egy időben Szabó Péter korábbi terjesztési igazgató veszi át a Life TV-t és Ozone TV-t üzemeltető vállalat vezetését operatív vezetőként.

A csatorna emlékeztetett, hogy Hajdú Péter irányítása alatt a Media Vivantis Zrt. a hazai televíziós piac legdinamikusabban növekvő vállalatává vált. Vezető csatornájával, a Life TV-vel két év alatt 414%-os növekedést produkált, azaz megnégyszerezte piaci részesedését és 39 helyet lépett előre a televíziós sikerlistán.

A vállalat irányítása mellett a televíziós szakember műsorvezetőként is hozzájárult a Media Vivantis Zrt. növekedéséhez a Life TV-n futó Frizbi és Összezárva Hajdú Péterrel című műsoraival – utóbbival több alkalommal nézettségi rekordokat hozva a csatornának.

forrás: blikk.hu



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?