Celeb / Híresség

Az ismerősök állítják: Tóth Gabi nem érti, miért támadják, amikor csak boldog új szerelmével

Könnyes, drámai pillanatoknak lehettek tanúi azok, akik szombaton részt vettek a Városligeti Mentőnapon. A rendezvényre hivatalos volt Tóth Gabi és férje, Krausz Gábor is, akivel alig egy hónapja jelentették be, hogy hat év után véget ért a kapcsolatuk. Az énekes az alig félórás minikoncertje helyszínén nem találkozott a férjével, de kétszer is elérzékenyült a színpadon, ami meghökkentette az egyébként vidám, zsibongó odalátogatókat. Vajon elöntötték az érzelmek, vagy csak színjáték volt?

 

 

 

A közönségben sokan azt találgatták, vajon miért fakadt könnyekre Gabi, amikor a róla felkerült fotók tanúsága alapján új szerelmével boldogabb, mint valaha? Esetleg mégis megviseli a válása és valódiak a könnyei? Mások úgy vélekedtek, az énekesnő inkább csak a közönségre szeretett volna hatni az érzelmeivel, hogy sajnáltassa magát, hiszen az utóbbi időben rengeteg támadás érte, amiért félrelépett.

A házaspár egyébként elkerülte egymást, a sztárséf délelőtt a barátjával, Vomberg Frigyessel zsűrizte az ételeket a főzőversenyen, majd fél kettő környékén sietve távozott a helyszínről. Nyilván nem véletlenül, hiszen a felesége másfél órával később lépett színpadra, ahol akusztikus minikoncertet adott a nagyjából hatvanfős közönségnek. Ezúttal nem volt mellette a színpadon új párja, a Fricska táncegyüttes tagja, Papp Máté Bence.

Minden rendben ment, mígnem a Szeretni jöttem című dala közben Gabit elöntötték az érzelmek; a refrént egy ponton túl nem tudta folytatni, így néhány másodpercre abbamaradt a koncert. Az énekesnő azzal magyarázta az elérzékenyülést, hogy ennél a dalnál mindig meghatódik, így volt ez akkor is, amikor egykor a stúdióban felvették a számot.

Folytatta, de aztán újra elérzékenyült egy pillanatra, elnézést kérve a közönségtől, amelynek egy része támogatóan tapsolt, míg mások arról kezdtek suttogni, hogy Gabi talán megjátssza magát. Hiszen óriási népharag zúdult rá, amikor a szakítás bejelentése után alig néhány nappal kiderült, hogy már Papp Máté Bencével alkot egy párt, aki szintén egy hosszútávú kapcsolatából lépett ki ugyanebben az időben.

A jelenlévők közül többen azon tanakodtak, vajon Gabi érzelmei valósak vagy csak egy érzelmes színjátékot láttak a színpadon…

– Furcsa volt, mert amellett, hogy sokat mosolygott, mintha végig a könnyeivel küzdött volna. Én és a barátaim nem tudjuk eldönteni, valóban megviseli-e a magánéletében bekövetkezett változás, vagy csak a rázúduló népharagot próbálja az érzelmi húrok pengetésével kivédeni… – mondta el a helyszínen a Blikknek egy látogató.

Végül mielőtt elénekelte volna az aznapi utolsó, Hosszú idők című dalát, idézett a dalszövegből a közönségnek, vélhetően üzenve ezzel a rosszakaróinak és az őt támadóknak.

– Elűzzük azokat a varjakat, sokkal több a sárgarigó! – fogalmazott Gabi.

A koncert után Gabi az Országos Mentőszolgálatot méltatta, ám mintha egy mondatban a saját magánéleti válságát is megemlítette volna.

– Köszönöm, hogy itt voltatok velem, köszönöm a támogatást! – üzente a közönségnek.

Krausz Gábor egyébként vidámnak és gondtalannak tűnt, örömmel kóstolta végig a mentőállomások dolgozói által készített finom fogásokat, majd fél kettő után nem sokkal Vomberg Frigyes társaságában autóba ült.

Lapunk a verseny után megkérte Krausz Gábort, mondja el, hogyan érezte magát a főzőversenyen.

– Nagyon jól sikerült! – felelte szűkszavúan, majd távozott.

A Blikk úgy tudja, az énekesnő nem érti a rázúduló népharagot, ahogy azt sem, miért őt hibáztatják, sokak szerint ugyanis nem a válás tényével van a baj, hanem azzal, hogy Gabi meg sem próbálja titkolni a boldogságát, miközben a férjét megsebezte az elválás.

– Az ismerősi kör azt tapasztalja, Gabi nem érti, miért támadják őt olyan sokan. Szerinte semmi rosszat nem tett, jelenleg nagyon boldog az új szerelmével, éppen ezért értetlenül áll az őt övező megvetés előtt – tudta meg a Blikk egy ismerőstől.

forrás: blikk.hu
VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?