Celeb / Híresség

Ez már erotika! Vajna Timi egy falatnyi bikiniben rázza tökéletes testét a kamerának – videó

Kétség sem fér hozzá, hogy Vajna Timi alakját még a huszonévesek is megirigyelhetik! A modell apró bikinijében villantotta meg formás alakját és kecses csípőmozgását.

 

 

Vajna Timi az elmúlt hónapokban egyre aktívabb a közösségi oldalain, ráadásul nem is akármilyen tartalmakat oszt meg a követőivel. Nemrég amerikai állampolgár lett, csodás helyekre utazik és izgalmas kalandokban vesz részt Magyarországtól több ezer kilométerre. Húga, Palácsik Lilla a második gyermekét várja, így néha hazalátogat a családhoz. Mint kiderült, azt is meg akarta jósolni a testvérének, hogy kisfiút vagy kislányt hord-e a szíve alatt, de Lilláék végül más módon szerették volna megtudni a baba nemét.

Most ismét egy különleges felvételt osztott meg magáról, melyen csinos testét nem sok anyagdarab fedte, ugyanis falatnyi bikiniben pózolt a tükör előtt. Bomba formáját még inkább kihangsúlyozta, hogy erotikus csípőmozgást lejtett egy üzletben. Pink fürdőruhafelsőjéből kerek mellei félig kilátszódtak, így biztosan örömet szerzett a férfi követőinek.

forrás: blikk.hu



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?