Belföld

„Persze, hogy lehet pénzen boldogságot venni” – A kőgazdag Kata Dubajban plasztikáztat, Milánóban meg dizájner ruhákat vesz

Szeptember 18-án startol a TV2 új műsora, ami a Kőgazdag fiatalok címet viseli. A show-ban gazdag fiatalok mutatják be, hogyan is élik a hétköznapjaikat. Ők azok, akik számára a luxus az élet természetes velejárója. Katának legalábbis biztos. A lány, aki örök 25 évesnek definiálja magát, úgy gondolja, neki csakis a legjobb jár.

 

 

 

Kata Dubajba jár plasztikai sebészhez, Milánóba dizájner ruhákért, ha pedig autóról van szó, akkor kizárólag a legjobb jöhet szóba nála.

A pénz csak egy eszköz, hogy megvehessem azokat a dolgokat, amik nekem szabadságot és boldogságot adnak

– fogalmaz bemutatkozó videójában a lány, aki kereskedelmi, ipari ingatlanok értékesítésével foglalkozik. Na persze nem másnak dolgozik, saját cége van.

Nem merem megszámolni, havonta mennyi pénzt költök beauty dolgokra, például a körmösre, pillásra, egyéb plasztikai beavatkozásra. Úgyhogy ezt nem tudom pontosan, de biztos, hogy erre költök a legtöbbet

– magyarázza Kata, akinek nagyon fontos, hogy dizájner táskákat és cipőket hordjon, valamint kiemeli: a legtöbbször Milánóban, Dubajban vagy éppen Amerikában vásárol, mert nagyon sok mindent nem lehet Európában megvenni, Magyarországon meg végképp.

Ami nélkül nem tudnék élni: az az autóm, és az autóból sem akármilyen. Nagyon fontos, hogy a legjobb legyen

– mondja, majd hozzáteszi:

Persze, hogy lehet pénzen boldogságot venni, aki azt mondja, hogy nem, az nem shoppingolt még sosem egy jót.

forrás: blikk.hu




VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?