Egyéb

Orbán fotóját manipulálta a stábja: kész röhej, mi lett belőle

Orbán fotóját úgy tették ki a miniszterelnök Facebook-oldalára, hogy az már messziről bűzlik. Nem elég, hogy nem szerepel rajta a kézfogás, amit Joe Biden amerikai elnök kezdeményezett, de még a magyar kormányfő arányait is jócskán felnagyították.

 

A magyaroknak nem kell bemutatni a méretarányokat, hiszen ismerjük a (mini)szterelnökünket. Azt is tudjuk, hogy valószínűleg mindenkinél nagyobbnak szeretne látszani a kisebbségi komplexusából adódóan. Nem bírja megemészteni, hogy ő egyszerűen egy ekkora termetű ember.

Nem is lenne ezzel baj, sőt, bárcsak az lenne Orbán Viktor egyetlen „rossz” tulajdonsága. A probléma épp ott kezdődik, hogy nem a magasságával, hanem a kicsinyességével van a baj. A nyelvtologatós, kapkodós, feszült politikus a saját frusztrációjából fakadóan juttat minket Európa szemétdombjára. Íme, a fotó arról, hogy mennyire „nagyra” értékeli magát a porondmester.

 

Orbán fotóját láthatóan manipulálták. Fél fejjel magasabbnak tűnik Joe Biden amerikai elnöknél.

Orbán fotóját manipulálták, megmutatjuk, milyen volt az eredeti jelenet

Itt látható, ahogy Joe Biden saját maga megy oda Orbán Viktorhoz, aki egy lépcsőfokkal feljebb áll a vezetők között. Kezet fognak, ennyi történik. Nem pedig egy délceg nagyvezír mondja meg épp Amerika elnökének, hogy hány nyolc kalács.

Itt látható a valódi felvétel, ahol az amerikai elnök kezet fog Orbánnal, miközben bevonul mindenki a terembe.

Ez az eset is jól mutatja, hogy Orbán mennyire nevetséges és hazug. Még egy fotóval is képes lehazudni a csillagokat az égről. Nem is lenne baj, hogy bolond, csak ne lenne ilyen gonosz és kapzsi.

További cikkeinkért kattints ide! Ha unod a politikát, és szeretsz főzni, mindenképp látogasd meg az EllenLábas csatornát, Magyarország legizgalmasabb főzős műsorát.

forrás



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?